Willem II Betrokken in mei

Willem II Betrokken in mei
Afbeelding
""

Willem II Betrokken blijft aan de weg timmeren. De maatschappelijke stichting van de club omarmt steeds meer initiatieven en komt ook vaker in de publiciteit. Ondanks dat de actuele situatie rondom het corona-virus er nog steeds voor zorgt dat alles wat anders verloopt dan normaal gesproken, hebben we toch een hoop initiatieven op speciale wijze voort kunnen zetten. Wat deed Willem II Betrokken in mei? Wij sommen het even voor jou op!

Vrijwilligers, bedankt
In de maand mei werden alle 350 vrijwilligers van Willem II bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Doordat de afsluitende vrijwilligersbarbecue is afgelast werd een andere wijze bedacht: een ‘drive through’! Alle vrijwilligers van de club konden hier een barbecuepakket komen ophalen. Lees hier meer.

Ook hebben we, speciaal voor de social-mediakanalen van Willem II Betrokken, een video gemaakt van deze actie. Klik hier om de video te bekijken.

#SupporterOfEachOther
Willem II Betrokken heeft zich in mei aangesloten bij de EFDN. De Europeans Football for Development Network (EFDN) heeft een campagne opgestart om samen door de lastige corona tijd heen te komen. Dit doen ze met de hashtag #SupporterOfEachOther. Hiermee willen ze duidelijk maken dat we alleen samen het corona-virus kunnen overwinnen. Uiteraard steunt Willem II Betrokken deze campagne. Lees er hier meer over.

Throwback-Thursday
Ook in de maand mei ging Throwback-Thursday verder. Geheel in het teken van Football Memories keken we elke donderdag terug op de gouden generatie van de Tricolores. Veel verschillende historische verhalen kwamen aan bod. Daarnaast kwamen ook de mooie overwinningen op PSV en Ajax uit 2018 en 2019 voorbij. Bekijk de Throwback-Thursdays van afgelopen maand hier terug:

Throwback-Thursday #6: 20 historische verhalen [2] 
Throwback-Thursday #7: Megastunt tegen Ajax

Throwback-Thursday #8: Willem II verpletterd PSV 
Throwback-Thursday #9: 20 historische verhalen [3] 

Bijzondere doelgroepen verrassen
Willem II Betrokken doet graag iets voor de bijzondere doelgroepen. Zeker in deze lastige tijd. Daarom hebben we de afgelopen maand Olivier Wooninitiatief Moergestel verrast met een leuk Willem II pakketje, inclusief onze 'Thuis Zijn We Op Ons Sterkst' shirts. We zijn op dit moment bezig om te kijken of we nog meer bijzondere doelgroepen kunnen verrassen. 

Willem II mondmaskers
De overheid heeft in mei aangekondigd dat er vanaf 1 juni in enkele situaties mondmaskers verplicht zijn. Willem II speelt in op deze maatregel. De club heeft namelijk speciale Willem II-mondmaskers laten maken. De rood, wit, blauwe mondmaskers zijn verkrijgbaar per drie en van de opbrengst komt € 5,00 ten goede aan Willem II BetrokkenKlik hier om jouw mondmaskers te bestellen.

Spelerskaarten Football Memories deelnemers
In mei hebben we ook alle deelnemers van Football Memories verrast. We hebben elke deelnemer een setje spelerskaarten opgestuurd. Zo kunnen ze de gehele selectie van dit moment goed bestuderen. Op deze manier blijven ze ook thuis herinneringen ophalen aan Willem II. 

Nieuwe vacature vrijgekomen
In de maand mei is er een vacature vrijgekomen voor ‘Leerkracht Playing For Success Tilburg’. Playing For Success is een van de projecten van Willem II Betrokken. Ben jij flexibel, daadkrachtig, goed in organiseren en zet je je graag in voor kinderen die op speciaal emotioneel gebied een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan is deze baan iets voor jou. Geïnteresseerd? Klik dan hier om meer te weten te komen. Solliciteren kan nog tot en met 8 juni. 
 

Bericht delen