Willem II Betrokken steunt #SupporterOfEachOther

Willem II Betrokken steunt #SupporterOfEachOther

Het zijn nog steeds bizarre tijden. Om samen door deze tijden heen te komen heeft de European Football for Development Network, afgekort EFDN, een campagne opgestart. Dit doen ze met de hashtag #SupporterOfEachOther. Hiermee willen ze duidelijk maken dat we alleen samen het corona-virus kunnen overwinnen. Uiteraard steunt Willem II Betrokken deze campagne.

Met de campagne probeert de EFDN spelers, trainers, clubs en allerlei anderen bedrijven en organisaties te inspireren. Zo komen ze met tips en initiatieven om de verspreiding van het virus te stoppen en om thuis sociaal actief te blijven en voor elkaar te zorgen. Daarnaast moedigt Supporter of Each Other iedereen aan om bij te dragen aan fondsenwervende initiatieven, bijvoorbeeld van de World Health Organization (WHO) en de United Nations Foundation.

EFDN
Sinds kort is Willem II lid van de EFDN. Dit is een gedeeld platform waar clubs efficiĆ«nter en effectiever allerlei informatie, denk aan programma's en activiteiten, kunnen uitwisselen. Zeker op maatschappelijk gebied kan dit heel nuttig zijn. Naast Willem II zijn er nog 85 andere clubs aangesloten bij de organisatie. 

Wil je meer weten over de campagne? Kijk dan op https://www.supporterofeachother.org/

Voor meer informatie over de EFDN kun je terecht op https://www.efdn.org/

EFDN

Laatste nieuws