Standby Thuiszorg

Standby thuiszorg biedt al sinds 1999 zorg aan huis voor mensen met een chronische ziekte  en voor mensen in de laatste levensfase. Standby thuiszorg is er voor mensen waarvoor de reguliere thuiszorg niet meer voldoet en die niet naar een verpleeghuis of hospice willen. Standby biedt cliĆ«nten hiervoor zorg vanaf 3 tot zelfs 24 uur per dag waardoor er naast bijvoorbeeld het ondersteunen bij wassen, aankleden en eten maken of steunkousen aantrekken ook tijd is voor een praatje of een wandeling. Voor bijvoorbeeld mensen met dementie is de thuiszorg van Standby hiervoor een uitkomst.  

Vanaf seizoen 2020-2021 is Standby thuiszorg projectpartner van Football Memories en van stichting Willem II Betrokken.

Projectpartner Football Memories
Het programma Football Memories kwam min of meer toevallig op ons pad, maar wij herkenden ons dusdanig in de visie achter het programma, aldus Joris Willems, marketing manager van Standby thuiszorg. Wij hebben daarom Arjen Pijfers, initiatiefnemer van Football Memories, voorgesteld om structureel samen te werken. Football memories wil eenzame ouderen of ouderen met geheugenproblematiek vanuit een positieve insteek een welkome afleiding bieden. En daarom steunen wij dit jaar naast Willem II als de club waar Football Memories is gestart en FC Eindhoven met als doel om uiteindelijk landelijk partner te worden van Football Memories. 
Als sponsor van Football Memories en specifiek van Willem II Betrokken heeft voor ons ook als doel om onze dienstverlening nog meer in Tilburg en omgeving onder de aandacht te brengen. We gaan samen met Football Memories en Willem II Betrokken ook initiatieven ontwikkelen om onze mooie zorg bij zorgverwijzers in de regio aan te stippen. 

Willem II Betrokken en Stichting Football Memories zijn erg blij met Standby thuiszorg als projectpartner en realiseren zich maar al te goed hoe belangrijk deze projectpartner is om het maatschappelijke project Football Memories draaiende te houden.

d