Kinderzwerfboekenstation

Op zoek naar leesinspiratie voor de kinderen? Kom gezellig een boek uitzoeken bij het Koning Willem II stadion. Al een geruime tijd is er namelijk een kinderzwerfboekenstation te vinden bij Willem II. En deze wordt steeds aangevuld met nieuwe boeken!

Willem II Betrokken hecht veel waarde aan het goed leren lezen bij opgroeiende kinderen. Dit is dan ook de reden dat een van de lopende projecten van de stichting het project Scoor een Boek is. Het kinderzwerfboekenstation draagt hier aan bij. Voor de kinderen die zoveel mogelijk boeken willen scoren of die het gewoon leuk vinden om te lezen biedt Willem II Betrokken, in samenwerking met Kinderzwerfboek, nu dus de mogelijkheid om een boek te komen uitzoeken bij het stadion.

Je vindt het kinderzwerfboekenstation onder het afdak bij het voormalige Van Boekel-kantoor, dat zich voor het stadion bevindt. Hier kun je op kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 uur terecht om een boek uit te zoeken. Heb je zelf nog een leuk boek liggen wat je graag achter wil laten voor een nieuwe lezer? Dat kan natuurlijk ook! Neem het boek mee en plak er een sticker op die je in het boekenstation vindt. Zo zorgen we samen voor voldoende leesplezier voor iedereen!

d