FC Robinstijn

Willem II Betrokken heeft de handen ineen geslagen met FC Robinstijn, een stichting die voetbalwensen van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar in vervulling laat gaan. Kinderen, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een keer in het zonnetje gezet te worden. Kinderen hebben namelijk vaak de meest uiteenlopende voetbaldromen. Voetbal is iets magisch!

Bijzondere voetbalwensen
Willem II Betrokken en FC Robinstijn laten samen bijzondere voetbalwensen in vervulling gaan van jeugdige Willem II-supporters, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het gaat hierbij om unieke en persoonlijke voetbalwensen van kinderen. Samen met je familie beleef je een unieke dag bij Willem II en word je allergrootste voetbalwens werkelijkheid. Voor meer informatie omtrent doelgroep en criteria of om een kind aan te melden kunt u terecht op de website van stichting  FC Robinstijn.

FC Robinstijn Fan of the Match
Ook zetten we voortaan iedere thuiswedstrijd een kind  (in de leeftijd van 5 tot 14 jaar) in de spotlight als FC Robinstijn Fan of the Match! Je beleeft dan een onvergetelijke middag of avond in het Koning Willem II stadion en je bent dan samen met je familie te gast als een echte VIP!
Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en mag als aanvoerder van de line-up samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen. Natuurlijk bekijk je de wedstrijd vanaf fantastische plaatsen in het stadion, zodat je alles goed kunt volgen. Het wordt een magische dag vol met verrassingen en misschien ontmoet je zelfs je favoriete Willem II-helden nog wel……! 

Voor meer informatie of om een kind aan te melden als Fan of the Match kunt u per e-mail terecht bij onze coördinator Jeroen Postma, jeroen@fcrobinstijn.