FC Robinstijn

Willem II Betrokken heeft de handen ineen geslagen met FC Robinstijn, een stichting die voetbalwensen van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar in vervulling laat gaan. Kinderen, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een keer in het zonnetje gezet te worden. Kinderen hebben namelijk vaak de meest uiteenlopende voetbaldromen. Voetbal is iets magisch!

Bij Fan of the Match wordt er elke thuiswedstrijd een kind uit de leeftijdscategorie 5-14 jaar in de spotlights gezet. Diegene mag zich die dag de FC Robinstijn Fan of the Match noemen. Wat houdt dit in? Een unieke ervaring! Je bent deze dag een echte VIP. Samen met je familie wordt je hartelijk ontvangen in het Willem II Stadion door twee vrijwilligers van FC Robinstijn en iemand van stichting Willem II Betrokken. Hier krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Zo kom je op plekken waar normaal nooit iemand zomaar mag komen. Wat dacht je van de heilige grasmat? Of de oh zo bekende perszaal? Tijdens de warming-up sta je als Fan of the Match aan de rand van het veld en voor aanvang van de wedstrijd mag je met de scheidsrechter mee het veld oplopen in de line-up. Natuurlijk mag je daarna de wedstrijd kijken. Samen met je familie krijg je kaartjes voor een van de beste plekken in het stadion. Tot slot is er na de wedstrijd de gelegenheid om een handtekening te scoren van jouw favoriete speler. Kortom: een dag om nooit te vergeten.

Bernis

Bijzondere voetbalwensen
Naast de tweewekelijkse Fan of the Match laten Willem II Betrokken en FC Robinstijn zoveel mogelijk bijzondere voetbalwensen van jeugdige Willem II supporters in vervulling gaan. Het gaat hierbij om wensen van kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot 18 jaar die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor meer informatie over deze wensen kun je terecht op de website fcrobinstijn.nl

Contact
Wil je in aanmerking te komen voor Fan of the Match of heb je een andere bijzondere voetbalwens? Stuur dan een mailtje naar de coördinator van FC Robinstijn, Angela Berkers, via Angela@fcrobinstijn.nl. Zij helpt je graag verder.