Libra Fit & Fundag 2023

Libra Fit & Fundag 2023
Fotografie door
Toin Damen

De Libra Fit & Fundag is inmiddels een traditie in het jaarlijkse activiteitenprogramma van Willem II Betrokken. Op deze dag maken kinderen en de spelers en staf van Willem II kennis met sporten die ook voor kinderen met een beperking mogelijk zijn. Ook broertjes en zusjes van deze kinderen doen mee. 

Woensdag deden zo’n 70 kinderen én de selectie weer mee aan sportclinics als handboogschieten, atletiek, taekwondo en de springkussen-stormbaan. De dag wordt afgetrapt met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up volgen de clinics en tijdens de pauze is er tijd voor handtekeningen en foto’s. Tijdens de spellen wordt er een volop gelachen en gecoacht. 

 

Afbeelding
Joeri

Veel kinderen hebben naar de dag uitgekeken. Zo ook de 11-jarige Levi, die zich op zijn blote voeten in de buitenlucht uitleeft op de stormbaan. ‘Ik vind het heel tof om met alle kinderen en de spelers hier te zijn en deze dingen te doen. Ik ben voor Willem II en ga ook naar de wedstrijden toe.’ Levi hoopt zijn favoriete speler nog tegen het lijf te lopen. ‘Michael de Leeuw en Ringo Meerveld heb ik al gezien, maar ik hoop dat ik Freek Heerkens nog tegenkom!’, zegt Levi, waarna deze stoere kerel ondanks het frisse weer op zijn blote voeten de stormbaan wederom trotseert. 

Afbeelding
Levi
Willem II'er Levi op de stormbaan.

Natuurlijk is de dag niet compleet zonder een groepsfoto en een Willem II-goodiebag voor alle deelnemers. Het was zoals elk jaar weer een editie om niet te vergeten!  Bekijk hieronder het fotoverslag van de Libra Fit & Fundag 2023.

Over Libra 

Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren kunnen hier terecht. Voor specialistische revalidatie kunt u terecht in Weert, Eindhoven en Tilburg. Voor problemen op het gebied van gehoor, spraak en taal kunt u zich wenden tot onze audiologische centra in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden. Meer weten over de Libra Fit & Fundag? Klik hier


 

Bericht delen