Willem II’er Kees Brands (75) overleden

Willem II’er Kees Brands (75) overleden

Voormalig Willem II-speler Kees Brands is zaterdagochtend op 75-jarige leeftijd overleden. Kees speelde in het seizoen 1966 - 1967 zeven wedstrijden in het eerste team van Willem II. Daarvoor voetbalde hij zijn wedstrijden in het eerste jeugdteam. 

Kees was een rustige jongen die zijn rol als aanvallende middenvelder serieus nam. Hij was bovendien populair bij zijn medespelers. Gemakkelijk had hij het niet in dat ene seizoen. Het team degradeerde in 1967 naar de eerste divisie.

ddd9 oktober 1966: Het elftal van Willem II in de Kuip tegen Feyenoord. Achterste rij vierde van links: Kees Brands.

VOAB
Voordat hij de overstap naar Willem II maakte was zijn favoriete club VOAB in Goirle. Daar werd hij ook enorm gewaardeerd vanwege zijn scorend vermogen. Kees beëindigde zijn voetballoopbaan waar hij begonnen was: VOAB. Daar maakte hij zich verdienstelijk door diverse functies te vervullen. 

Bij Willem II sloot hij zich aan bij de Oude Glorie. De laatste jaren was Kees regelmatig bezoeker van de Football Memories (Willem II Betrokken) waar hij het goed naar zijn zin had. In 2019 speelde Kees een hoofdrol in een aangrijpende video, waarin hij vertelt hoe Football Memories zijn leven verbeterde. 

Wij wensen familie, vrienden en bekenden van Kees veel sterkte toe. 


 

-

Laatste nieuws