Willem II steunt Villa Pardoes-week

Willem II steunt Villa Pardoes-week

Van 20 t/m 27 september is de Villa Pardoes-week. In deze week werken de ambassadeurs van Villa Pardoes op verschillende manieren aan een donatie voor het goede doel. 

Zo worden er activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat, zoals een collecte voorafgaand aan Willem II – VVV Venlo. Op deze manier worden de krachten gebundeld om geld op te halen om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten. 

Gratis vakantie voor zieke kinderen
Villa Pardoes biedt onvergetelijke gratis vakanties voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 t/m 12 jaar. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen en even aan iets anders denken dan aan hun ziekte. Ouders ontmoeten er lotgenoten en kunnen hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben.

Collecte bij stadion
Voor aanvang van Willem II – VVV Venlo wordt bij de verschillende ingangen van het stadion gecollecteerd. Naast contant geld kan ook digitaal gedoneerd worden. Op iedere collectebus is een QR-code te vinden. Na het scannen van deze code met jouw smartphone, kun je via internetbankieren een zelf te bepalen bedrag overmaken. 

Nieuw beleid collectes
De collecte voor Villa Pardoes volgt kort op de collecte van Tilburg Tifosi rondom Willem II - Feyenoord. Dit komt doordat van 20 t/m 27 september de Villa Pardoes-week plaatsvindt. Willem II krijgt per seizoen meerdere verzoeken van partijen voor het organiseren van een collecte tijdens thuiswedstrijden. Om supporters niet te overvragen en daarmee de opbrengst van collectes te benadelen én een eenduidige lijn te trekken, is een nieuw beleid rondom collectes opgesteld. Klik hier om dit beleid te downloaden (PDF).  

Interesse?
Heb jij of jouw bedrijf interesse om deel te nemen aan de Villa Pardoes Week? Neem dan contact op met de afdeling fondswerving van Villa Pardoes, via 0416-387222 of info@villapardoes.nl.

Laatste nieuws