Willem II Betrokken in september

Willem II Betrokken in september

De maand september zit erop! Tijd om even terug te kijken. Wat deed Willem II Betrokken in september? Je leest het in deze maandupdate.

FC Robinstijn Fan of the Match
Rondom de wedstrijd Willem II - Jong AZ had Willem II Betrokken voor het eerst dit seizoen weer een FC Robinstijn Fan of the Match. Willem II-supporter Nick was de gelukkige. Hij kreeg een ware VIP-behandeling, mocht de selectie ontmoeten, mocht met de scheidsrechter mee het veld op lopen en scoorde een foto met zijn grote held Kostas Lamprou. De avond voelde voor Nick als een droom die uitkwam! Lees hier meer over FC Robinstijn. 


Arjen Pijfers genomineerd voor de Vrijwilligersprijs Tilburg 2022
Willem II-er en vrijwilliger Arjen Pijfers is genomineerd voor de 25e editie van de Vrijwilligersprijs Tilburg 2022. Arjen is maar liefst 30 jaar vrijwilliger bij de Tricolores en is grondlegger van het Willem II Betrokken project Football Memories. Arjen is samen met twee anderen genomineerd. Op 14 oktober worden de winnaars tijdens een besloten bijeenkomst bekend gemaakt. Lees hier meer over het project Football Memories.


Kennismaken met Willem II Football Memories
In het kader van de 'Week tegen Eenzaamheid' organiseerde Willem II Betrokken op 27 september een speciale sessie van Football Memories om mensen dichter bij elkaar te brengen. In de Week tegen Eenzaamheid vinden er door het hele land veel speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. Ouderen, mantelzorgers, begeleiders, zorgprofessionals en andere belangstellenden konden gratis aansluiten om zelf te ervaren hoe leuk het is om samen met anderen herinneringen op te halen aan de roem en glorie van Willem II. Gemist, maar toch in aanmerking komen voor Football Memories? Stuur dan een mailtje naar wiibetrokken@willem-ii.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.


Henry en Ryan 25 jaar in dienst bij serviceteam Amarant
Eind september was er een bijzonder jubileum binnen het serviceteam Willem II van Amarant. Medewerkers Henry en Ryan zijn 25 jaar in dienst bij het team. En dat moest natuurlijk gevierd worden! De twee werden in het zonnetje gezet door de selectie met onder andere een uitgebreid diner en verschillende cadeaus. Uiteraard kon een groepsfoto niet ontbreken! Lees hier meer over Amarant.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws