Willem II Betrokken in september

Willem II Betrokken in september

Willem II Betrokken omarmt steeds meer initiatieven en komt ook vaker in de publiciteit. Vele donaties vanuit verschillende hoeken van het land hebben er mede voor gezorgd dat de stichting ook in de maand september weer een hoop initiatieven heeft kunnen realiseren. Hier zijn we iedereen dan ook zeer dankbaar voor. Maar wat deed Willem II Betrokken in de maand september? Wij sommen het voor je op!

Playing for Success weer van start
Begin september is het maatschappelijke project Playing for Success weer van start gegaan. Na maanden stil te hebben gelegen mochten er eindelijk weer kinderen ontvangen worden in het leercentrum bij het Koning Willem II stadion. Meer weten? Klik hier.

 

#PartnerVerlengWeken
Wellicht heb je het al voorbij zien komen op de socials van Willem II Betrokken: de afgelopen weken stonden voor een deel in het teken van de contractverlengingen van een aantal maatschappelijke partners van Willem II Betrokken. Onder de hashtags #PartnerVerlengWeken en #BetrokkenBlijven werden partners AVEC en DHL in het zonnetje gezet. Ook de samenwerking met Albert Heijn en Rabobank wordt op dit moment opnieuw vormgegeven; die zullen snel volgen op de socials!

KinderzwerfboekStation aangevuld
Afgelopen maand is de Kinderboekenweek gestart en vond de Nationale Kinderzwerfboekdag plaats. Dit was een goede reden om het KinderzwerfboekStation, welke afgelopen zomer geplaatst is, weer eens te vullen met nieuwe boeken. Zo zorgt Willem II Betrokken samen met Kinderzwerfboek voor volop leesplezier voor iedereen. Meer weten over het KinderzwerfboekStation? Klik hier.

 

Transplantatieteam traint bij Willem II
In september heeft Willem II Betrokken samen met de Willem II Voetbalacademie een bijzondere wens in vervulling laten gaan. Het Nederlands Transplantatie Voetbalteam mocht namelijk voor een keer komen trainen op trainingsvelden van de Willem II Voetbalacademie. Een geweldige dag voor een bijzonder team. 

 

Nieuw bestuurslid Willem II Betrokken
Willem II Betrokken heeft er per 1 september 2020 een nieuw bestuurslid bij. Irmgard Borghouts versterkt het bestuur van de stichting. Irmgard hoopt op basis van haar kennis, expertise en netwerk in de triple Helix (onderwijs, overheid en ondernemingen) van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Willem II Betrokken. Meer weten over Irmgard? Klik hier.

 

Nationale Kraanwaterdag 
In september vond de Nationale Kraanwaterdag plaats. Vanuit Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) werd er speciaal voor deze dag een super tof programma georganiseerd voor leerlingen van basisscholen in Tilburg. Natuurlijk kon mascotte Kingo bij deze dag niet ontbreken. 
 

 

Angela Nijssen
Afgelopen april verscheen een bijzonder overlijdensbericht in de krant. Een rood-wit-blauwe advertentie waaruit bleek dat een Willem II-supporter in hart en nieren, Angela Nijssen, was overleden. Willem II betekende veel in haar leven en heeft haar veel vreugde gebracht. Het was dan ook haar wens een nalatenschap aan haar favoriete club achter te laten. In samenspraak met haar familie is dit naar Stichting Willem II Betrokken gegaan. Wij zijn Angela zeer dankbaar voor deze steun en zullen ervoor zorgen het waardevol besteed wordt in onze sociaal-maatschappelijke projecten. Wij zijn er trots op dat zij deel uitmaakte van onze Willem II-familie.
 

Toin Damen / Willem II Media / Mensenlinq

Laatste nieuws