Willem II Betrokken op Koningsdag 2022

Willem II Betrokken op Koningsdag 2022

Zaterdag 23 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Koningsdag. Op deze dag gevuld met activiteiten voor jong en oud speelt Willem II om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais. Deze wedstrijd is gratis, zonder toegangsticket, te bezoeken voor iedereen. Ook Willem II Betrokken is met verschillende activiteiten vertegenwoordigd op Koningsdag. Zo krijg je de kans om de wedstrijd op de Blindentribune te ervaren én is er een stand op de parkeerplaats voor de hoofdingang van het stadion te vinden waar je kennis kunt maken met andere projecten van Willem II Betrokken.


Blindentribune Willem II - Olympique Lyonnais
Om 16.00 uur speelt Willem II de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Olympique Lyonnais van Peter Bosz. Het is mogelijk om deze wedstrijd vanaf de Blindentribune te ervaren. Je krijgt dan voorafgaand aan de wedstrijd een hoofdtelefoon uitgereikt die je tijdens de wedstrijd op kan doen. Twee vrijwillige reporters, die op de perstribune in het stadion zitten, zijn door deze hoofdtelefoon te horen en doen gedetailleerd verslag van de wedstrijd. Interesse? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wiibetrokken@willem-ii.nl.

Kraampje Willem II Betrokken
Naast de Blindentribune zijn ook andere projecten van Willem II Betrokken vertegenwoordigd op Koningsdag. Bij het speciale Willem II Betrokken kraampje op het fanplein (P1, hoofdingang) kun je voetbalherinneringen ophalen met attributen van het project Football Memories en kennis maken met Playing for Success. Ook onze maatschappelijk partners DHL en Rabobank zijn hier met een activiteit te vinden. 

Overige activiteiten
Uiteraard zijn er nog een hoop andere activiteiten te vinden op Koningsdag, voor jong en oud. Zo is er bijvoorbeeld een stormbaan, een springkussen en kun je deelnemen aan verschillende spellen om jouw voetbalskills te testen. Daarnaast kun je uiteraard op de foto met Kingo! Ook kun je na afloop van de wedstrijd handtekeningen scoren alle Willem II-spelers. Het gehele programma met activiteiten lees je hier. 

ECV

Laatste nieuws