Willem II Betrokken ondersteunt speciale initiatieven

Willem II Betrokken ondersteunt speciale initiatieven

De afgelopen maanden werden via de webshop en fanshop duizenden Willen II-mondmaskers besteld. Een deel van de opbrengst van de bestelde mondmaskers kwam ten goede aan Willem II Betrokken. Met deze opbrengst ondersteunt Willem II Betrokken drie lokale initiatieven. 

Quiet/WeCareNL
Een van die initiatieven is het burgerinitiatief WeCareNL. Samen met Quiet Community heeft Willem II Betrokken horecabonnen beschikbaar gesteld voor mensen die het niet breed hebben. Hiermee worden twee vliegen in één klap geslagen: voor deze mensen een uitje met het gezin en voor de Tilburgse horecazaken een steuntje in de rug. Burgerinitiatief WeCareNL faciliteert dat deze giften hun weg richting de lokale horeca vinden.

 

ONS Soepje
Ook het Tilburgse initiatief ONS Soepje is een van de initiatieven die Willem II Betrokken ondersteunt. ONS Soepje is bedoeld voor Tilburgers die ziek zijn, bij een risicogroep horen of om een andere reden niet (gezond) kunnen koken. De organisatie van dit bijzondere initiatief bezorgt dagelijks gratis verse soep en maaltijden voor gemiddeld 250 mensen uit onze stad. Willem II Betrokken helpt een handje door een mooie donatie te schenken.


Rockkoor Tilburg
Het ROCKkoor is onderdeel van Prestige Vocal Groups, de grootste en meest professionele landelijke popkorenorganisatie met bijna 30 koren in heel Nederland. Zo ook in Tilburg. Naast de wekelijkse repetities worden optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd. Willem II Betrokken zorgde ervoor dat het Tilburgse rockkoor gratis en eenmalig op een bijzondere locatie kon repeteren: ons Koning Willem II stadion! 

 

Wij bedanken onze supporters die door het bestellen van de mondmaskers deze mooie initiatieven mede mogelijk hebben gemaakt. 

Willem II Media

Laatste nieuws