Willem II Betrokken in oktober

Willem II Betrokken in oktober

De maand oktober is achter de rug. Tijd om even terug te kijken. Wat deed Willem II Betrokken in oktober? Je leest het in deze maandupdate.

Een bijzondere editie van Football Memories
Medio oktober vond er een bijzondere editie van Football Memories plaats in het Koning Willem II stadion. De bijeenkomst was namelijk eenmalig in de gasten kleedkamer in het stadion. Daarnaast kwam Henry van Amelsfort langs om zijn memorabele herinneringen aan Willem II te delen. Meer weten over Football Memories? Klik hier.


Meike van Gool versterkt Willem II Betrokken
Willem II Betrokken breidt uit! Per oktober is Meike van Gool (25) officieel in dienst bij de stichting, waar zij de functie projectmedewerker zal gaan vervullen. Lees hier meer. Willem II Betrokken is erg blij met deze waardevolle toevoeging. Wij wensen Meike bij deze erg veel succes en plezier met deze geweldige functie! 


Arjen Pijfers Tilburgs vrijwilliger van het jaar
Arjen Pijfers is verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2022. Bij de verkiezing van de gemeente Tilburg bleef hij twee andere genomineerden voor. Arjen is verkozen vanwege zijn jarenlange inzet bij Willem II en Willem II Betrokken. Lees hier meer. Arjen, we waarderen al jouw inzet voor de club en feliciteren je van harte met deze prachtige en welverdiende onderscheiding!


Tour du Helmond voor Willem II Betrokken
Na een succesvolle eerste editie van de sponsorfietstocht voor Willem II Betrokken in 2021 vertrok voorafgaand aan de wedstrijd FC Helmond - Willem II het Willem II-wielerpeloton voor de tweede etappe naar Helmond. Doel van de 35 in rood-wit- blauwe wielershirts gestoken sponsors was geld binnenhalen voor een nieuwe inrichting van het Willem II leercentrum waar onder andere Playing for Success en De Uitblinkers zijn gehuisvest en natuurlijk het halen van de finish in Helmond. Lees hier meer.

Willem II Football Memory
Vanaf oktober worden de Willem II Football Memories bijeenkomsten aangevuld met een nieuw element, namelijk Willem II Football Memory. Met dit gezelschapsspel kunnen de deelnemers hun kortetermijngeheugen op de proef stellen en daarmee tegelijkertijd herinneringen ophalen aan Willem II.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws