Willem II Betrokken in november

Willem II Betrokken in november

November zit er weer op. Tijd om even terug te kijken. Wat deed Willem II Betrokken in november? Je leest het in deze maandupdate.

Spelersinterviews Playing for Success
Deze week waren weer de eerste spelersinterviews van Playing for Success. Hierbij werden Elton Kabangu, Wesley Spieringhs en Sam Tel het hemd van het lijf gevraagd. Vragen als 'wat zijn je slechtste en beste eigenschappen?' passeerden de revue. Meer weten over Playing for Success? Klik hier.


Opnames Rabo Willem II Foodtour
In november zijn de opnames voor de Rabo Willem II Foodtour weer gestart! Binnenkort kunnen de deelnemende klassen genieten van gloednieuwe afleveringen met onder andere verschillende selectiespelers, jeugdspelers en natuurlijk presentator Leo Alkemade. Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Klik hier.


Speelgoedinzamelactie Willem II - NAC
Deze maand kwam het nieuws naar buiten dat rondom de eerste thuiswedstrijd na Pakjesavond, Willem II - NAC Breda op 11 december, er tweedehands en nieuw speelgoed ingezameld gaat worden ten behoeve van de Tilburgse speelgoedbank. De Tilburgse speelgoedbank is een initiatief van Stichting het Vierde Geschenk. Lees hier meer over actie.


Chocoladeletteractie Willem II Betrokken
In november, rond de sinterklaasperiode, vond er een chocoladeletteractie plaats rondom Willem II Betrokken. Men kon een doos witte-, pure- of melkchocoladeletters kopen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het vernieuwen van het leercentrum van Willem II Betrokken. Het leercentrum wordt gebruikt als locatie voor projecten als Playing for Success en De Uitblinkers. In totaal zijn er ruim vijfduizend letters verkocht.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws