Willem II Betrokken in november

Willem II Betrokken in november

De decembermaand is aangebroken en dat betekent dat de maand november er weer op zit. In deze update kijken we nog even terug op deze maand. 

Football Memories in de LocHal
Begin november vond er een hele speciale editie van Football Memories plaats. De deelnemers van Football Memories mochten namelijk herinneringen ophalen bij Leev’ Hoezee, de expositie over 125 jaar Willem II in de Bibliotheek LocHal. En hier gingen ze naartoe met wel heel bijzonder vervoer. De deelnemers en vrijwilligers werden bij het Koning Willem II stadion opgehaald met de enige echte spelersbus. Een bijzondere dag!


Standby Thuiszorg sponsor
Sinds dit seizoen is Standby thuiszorg trotse sponsor van Football Memories en Willem II Betrokken. Standby thuiszorg is dé specialist op het gebied van o.a. dementiezorg en biedt zorg aan huis aan mensen van 2 tot 24 uur per dag. De wijze waarop met Football Memories mensen door het oproepen van mooie herinneringen worden gestimuleerd sluit naadloos aan op de visie van Standby.

Donatie Dion Ketelaars
In november ontving Willem II Betrokken een cheque van maar liefst 900 euro van Dion Ketelaars. Dion is namelijk 75 jaar geworden. In plaats van cadeaus voor zijn verjaardag, vroeg Dion zijn visite om een gunst voor Willem II Betrokken. Een super mooi gebaar waar we uiteraard ontzettend blij mee zijn! Wil je ook doneren aan Willem II Betrokken? Meer dan welkom! Check hiervoor https://www.wii-betrokken.nl/doneer


DHL-lessen Playing for Success
Afgelopen maand vonden er verschillende DHL-lessen plaats bij Playing for Success Tilburg. 'Gastdocent' Siwa van kwam langs bij het leercentrum om de kinderen alles te vertellen over zijn werkzaamheden bij het bedrijf! Na een inspirerend verhaal was het aan de kinderen de taak om bepaalde woorden te verzamelen, die met verschillende spellen verspreid lagen door het gehele stadion. Met deze woorden kon een bepaalde zin gevormd worden. De DHL-lessen waren een groot succes!


'De Uitblinkers' van start
Het maatschappelijke project 'De Uitblinkers' is in november van start gegaan! De eerste groep jongeren is al een aantal weken aan de slag met het project bij het Koning Willem II stadion, om op deze manier verschillende competenties te ontwikkelen. Het project was eerder genomineerd voor 'Maatschappelijk Project Eredivisie 2021' van de VriendenLoterij. Helaas hebben we het niet gered tot aan de top 3. Toch willen we iedereen bij deze hartelijk bedanken voor het stemmen!

Willem II Media

Laatste nieuws