Willem II Betrokken in november

Willem II Betrokken in november

Willem II Betrokken zette in november wederom een hoop initiatieven op aangepaste wijze voort, wegens de corona-maatregelen. Wat Willem II Betrokken precies deed? Je leest het in een nieuwe maandupdate.

Football Memories nieuwsbrief nummer 2
Net als vorige maand zette Willem II Betrokken het maatschappelijke project Football Memories op alternatieve wijze voort. De stichting lanceerde in oktober een maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. In november kwam de tweede editie alweer uit. Lees ‘m hier

j

Aftrap Rabo Willem II Foodtour
Mascotte Kingo en Rik reisden begin november af naar basisschool de Borne om geheel corona-proof de Rabo Willem II Foodtour af te trappen. Samen overhandigden ze de krat vol met gezonde voeding en Foodtour-gadgets aan de deelnemende kinderen van het project. Tijdens het project krijgt iedere deelnemer de opdracht om een aantal vlogs te maken, dus deden Kingo en Rik dat ook:

Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Kijk dan op wii-betrokken.nl/project-rabowillemiifoodtour of www.rabowiifoodtour.nl.

Playing for Success vernieuwd! 
Ons maatschappelijke project Playing for Success blijft vernieuwen! In november introduceerden we het vernieuwde leercentrum en stelden we de nieuwe leerkracht Carola Kluijtmans voor in een video op de social-mediakanalen van Willem II Betrokken. Bekijk de video hier:

Meer weten over Playing for Success? Klik dan hier.

#PartnerVerlengWeken
In oktober verlengden maatschappelijk partners AVEC en DHL hun partnership met Willem II Betrokken tijdens de #PartnerVerlengWeken. Begin november werd hier Rabobank aan dit rijtje toegevoegd. Dit jaar zijn zij van de partij met onder andere de Rabo Willem II Foodtour, ons nieuwste project over gezonde voeding wat onlangs is gestart op 11 verschillende basisscholen in de regio Tilburg en Hart van Brabant.
Meer weten over het partnership? Klik dan hier.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, schoenen en openlucht

Spelersinterviews Playing for Success
Eind november was het weer tijd voor de spelersinterviews van Playing for Success. Dit keer vroegen de deelnemende kinderen Victor van den Bogert, Jorn Brondeel, Ole Romeny en Leeroy Owusu het hemd van het lijf. Uiteraard kon mascotte Kingo hierbij niet ontbreken.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws