Willem II Betrokken in mei

Willem II Betrokken in mei

De maand mei is alweer voorbij. Een hele belangrijke maand voor Willem II op sportief gebied! Maar ook op maatschappelijk gebied was er weer genoeg te doen. Wat deed Willem II Betrokken in mei? Je leest 't in deze nieuwe maandupdate.

Football memories nieuwsbrief nummer 9
In mei bracht Willem II Betrokken alweer de negende editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de negende editie hier.

FC Robinstijn Magic@Home
In april startte FC Robinstijn, in samenwerking met Willem II Betrokken, de huis-aan-huisvariant van Fan of the Match. Waar normaal gesproken een supporter tijdens een thuiswedstrijd naar Willem II komt, komt Willem II nu in aanloop naar de wedstrijd naar de supporter toe. Ook bij de laatste twee thuiswedstrijden van het seizoen ging mascotte Kingo weer op pad. Hij verraste Willem II-supporters Dani en Roberto met een bezoekje. Kingo nam een goodiebag mee, met daarin onder andere een mooi shirt én een code om de wedstrijd te kunnen kijken. Onder het motto #DareToDream krijgen deze supporters een middag om niet snel te vergeten. 

Fluitsignaal Scoor een Boek!
Afgelopen maand sloot Willem II Betrokken een bijzondere editie van het project Scoor een Boek, in samenwerking met Bibliotheek Midden-Brabant, in stijl af. In het teken van het zogenoemde 'fluitsignaal' van het project ging mascotte Kingo langs bij Basisschool De Lochtenberg om ze een gesigneerd Willem II-shirt te overhandigen. Zij haalden namelijk de meeste punten bij de Thuiseditie van het project. Meer weten over Scoor een Boek? Klik dan hier.
 

Willem II Media

Laatste nieuws