Willem II Betrokken in maart

Willem II Betrokken in maart

De maand maart zit er een kleine week op. Daarom is het tijd om terug te blikken. Wat deed Willem II Betrokken in maart? Je leest het in deze nieuwe maandupdate.

Football Memories nieuwsbrief nummer 6
In maart bracht Willem II Betrokken alweer de zesde editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de zesde editie hier.


Aftrap en Rust Scoor een Boek!
Kingo ging zowel voor de 'Aftrap' als de 'Rust' van het project Scoor een Boek! langs bij verschillende scholen om een aantal deelnemende kinderen van het project te steunen met het lezen van boeken. Met het project probeert Willem II Betrokken in samenwerking met de Bibliotheek Midden-Brabant het leesplezier bij kinderen in groep 5 en 6 te vergroten. Dit jaar onder leiding van onze eigen Ché Nunnely. Meer weten over het project Scoor een Boek? Klik dan hier. 


Rabo Willem II Foodtour van start 
In februari reisde Kingo al af naar Basisschool De Bloemaert en Basisschool ’t Schrijverke om de Rabo Willem II Foodtour af te trappen. Hier werd in maart Basisschool de Hasselbraam aan toegevoegd. Kingo ging langs in Haaren met twee gevulde kratten met fruit, beschikbaar gesteld door Albert Heijn De Hovel Goirle. Ook de deelnemende kinderen in Haaren kunnen dus volop aan de slag met het online lesprogramma! Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Klik hier!


Intensievere samenwerking met gemeente Tilburg
Afgelopen maand werd bekend gemaakt dat Willem II Betrokken intensiever gaat samenwerken met de gemeente Tilburg. Dat gebeurt onder andere doordat de gemeente de stichting een subsidie van 10.000 euro toekent. Samen willen Willem II Betrokken en de gemeente de kracht van sport, bewegen en Willem II versterken in Tilburg. Meer lezen over de vernieuwde samenwerking? Klik hier.

Wethouder Rolph Dols (l) en Pieter Janssen van Willem II Betrokken. 

Willem II Media

Laatste nieuws