Willem II Betrokken in maart

Willem II Betrokken in maart

Willem II Betrokken blijft aan de weg timmeren. De maatschappelijke stichting van de club omarmt steeds meer initiatieven en komt ook vaker in de publiciteit. Ondanks dat de actuele situatie ervoor zorgde dat de maand maart wat anders verliep dan gebruikelijk, hebben we toch een hoop initiatieven op aangepaste wijze voortgezet. Wat deed Willem II Betrokken in maart? Wij sommen het voor je op!  

Throwback Thursday
Geheel in het teken van Football Memories hebben we de voorbereidingen getroffen om vanaf april iedere week te kunnen terugblikken op de gouden generatie van de Tricolores. Dit doen we iedere donderdag via onze social mediakanalen onder de noemer ‘Throwback Thursday’. Hiervoor is Arjen Pijfers, initiatiefnemer van Football Memories, de archieven ingedoken. De eerste Throwback Thursday staat inmiddels online:

#WillemIILeeftMee
Willem II leeft mee met iedereen. Dit hebben we de afgelopen periode met verschillende initiatieven en de hashtag #WillemIILeeftMee onder de aandacht gebracht. Onze algemeen directeur Martin van Geel en technisch directeur Joris Mathijsen staken onlangs alle Willem II’ers, maar ook zorgmedewerkers, een hart onder de riem

Bellen met deelnemers Football Memories
Voor de meeste deelnemers van Football Memories zijn de bijeenkomsten hét uitje van de week. Helaas gaan die voorlopig niet door. Daarom hebben we alle deelnemers en hun begeleiders gebeld om te vragen hoe het met ze gaat en of we wellicht iets voor ze kunnen betekenen. Het is daarbij bewezen dat er bij een belletje knuffelhormoon vrijkomt. Daarnaast sturen we alle deelnemers een kaartje op om ze in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

‘Thuis zijn we op ons sterkst’
De afgelopen weken hebben we ons thuisvoordeel niet kunnen gebruiken om drie punten te pakken. We gebruiken het daarom om samen het corona-virus te verslaan. Onder het motto ‘thuis zijn we op ons sterkst’ heeft een groot deel van de selectie een videoboodschap achtergelaten om supporters sterkte te wensen. Bekijk de videoboodschap hier:

Ook laten zien dat jij goed op jezelf én anderen past? Download dan hier de advertentie uit het Brabants Dagblad (regio Tilburg) van donderdag 2 april. Deze kun je uitprinten en voor je raam hangen.

Vrijdag werd de boodschap ‘Thuis zijn we op ons sterkst’ ook op het veld in het Koning Willem II stadion gekalkd. Dit vanwege het initiatief #NLBlijftThuis. Er werden middels een drone opnames gemaakt. Bekijk hier het resultaat 

Applaus voor de zorg
Op dinsdagavond 17 maart klonk om acht uur applaus door het land voor de helden in de zorg, die net als mensen met vitale beroepen, tijdens deze coronacrisis nog harder werken dan zij normaal al doen. Ook Willem II deed hier natuurlijk aan mee. Aanvoerder Jordens Peters sprak voorafgaand aan dit applaus namens de gehele club waardering uit voor alle helden in de zorg. Bekijk de videoboodschap hier:

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws