Willem II Betrokken in juni

Willem II Betrokken in juni

De maand juni zit er een kleine week op. Een mooie maand voor Willem II Betrokken! Wat deed de stichting die maand? We blikken terug in deze nieuwe maandupdate.

Football memories nieuwsbrief nummer 10
In juni bracht Willem II Betrokken alweer de tiende editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de tiende editie hier.


Samenwerking Willem II Betrokken met KingZine
Net als bij Willem II staat ook bij Stichting KingZine maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. In 2018 heeft Stichting KingZine bijvoorbeeld al meegewerkt aan een inzamelactie om kansarme gezinnen een avondje Willem II te bezorgen en in 2020 waren ze onderdeel van het initiatief om de 300 oudste seizoenkaarthouders met Pasen een paaspakketje thuis te bezorgen. Daarom slaan Willem II Betrokken en Stichting KingZine de handen ineen. Er is afgesproken om in het seizoen 2021/2022 samen een tweetal acties te gaan organiseren. Meer weten? Klik hier.


Rabo Willem II Foodtour
In juni werd de Rabo Willem II Foodtour bij de ene deelnemende school afgetrapt, terwijl het project bij de andere school feestelijk werd afgesloten. Bij Basisschool Den Bijstere kwam mascotte Kingo alle benodigdheden brengen om het project succesvol te kunnen starten. Bij Basisschool 't Schijverke ging Kingo samen met Pin Pin en oud-voetballer Raymond Victoria langs om ze op een feestelijke manier te vertellen dat zij de eerste winnaar zijn van de Foodtour. Meer weten over dit maatschappelijke project? Klik dan hier.


Spelersinterviews Playing for Success
In juni was het weer tijd voor twee verschillende spelersinterviews van Playing for Success. Dit keer vroegen de deelnemende kinderen Wesley Spieringhs en Elton Kabangu het hemd van het lijf. Uiteraard kon een handtekening van de spelers hierbij niet ontbreken. Meer weten over Playing for Success? Klik hier.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws