Willem II Betrokken in juni

Willem II Betrokken in juni

Ondanks dat het coronavirus haar stempel blijft drukken, hebben we toch een hoop initiatieven op aangepaste wijze voort kunnen zetten. Wat deed Willem II Betrokken in juni? Je leest het hier. 

Henry vindt zijn thuis bij Willem II
Begin juni hebben we, in samenwerking met FOX Sports en de Vriendenloterij, vrijwilliger Henry in het zonnetje gezet. De 40-jarige Henry is al 18 jaar een vaste kracht bij Willem II. Helaas zit hij door de coronacrisis al wekenlang thuis en mist hij de club enorm. Timon Wellenreuther zorgde voor zijn vertrek naar RSC Anderlecht voor een bijzondere verrassing. 


Diploma-uitreiking Playing For Success
Dit jaar hebben we de afsluiting van ronde 2 van Playing For Success anders aangepakt. De diploma-uitreiking vond namelijk plaats middels een drive through. 51 kinderen konden zo samen met Kingo op een veilige manier hun welverdiende certificaat in ontvangst nemen. Bekijk hier de foto’s.

Throwback Thursday
Natuurlijk ging ook in de maand juni Throwback Thursday gewoon verder. Geheel in het teken van ons project Football Memories keken we elke donderdag terug op de gouden generatie van de Tricolores. Veel verschillende historische verhalen kwamen aan bod. Daarnaast kwamen ook de mooie overwinningen op Ajax en NAC uit 2019 en de FOX Sports documentaire rondom Frank Demouge voorbij. Bekijk de Throwback Thursdays van afgelopen maand hier terug:

Throwback-Thursday #10: Bekerfinale 2019
Throwback-Thursday #11: Derby day 2019
Throwback-Thursday #12: 20 historische verhalen [4]
Throwback-Thursday #13: Docu Frank Demouge

Afsluiting Scoor een Boek!
In juni sloten we samen met Bibliotheek Midden-Brabant het project Scoor een Boek! voor dit schooljaar af. Dit deden we door langs te gaan bij de winnende school van de thuiseditie van het project. Kingo nam voor de kinderen een cadeautje mee: een ‘limited edition’ Scoor een Boek!-bal. En daar waren ze maar wat blij mee! Bekijk de foto’s hier.

Kinderzwerfboekenstation gevuld!
Het kinderzwerfboekenstation, dat bij het Koning Willem II stadion staat, is weer aangevuld met nieuwe boeken. Dit in verband met het 10-jarig bestaan van Kinderzwerfboek. Kom dus snel jouw boek uitzoeken. Meer weten over het kinderzwerfboekenstation? Klik hier.

Uitslag winactie ‘Thuis Zijn We Op Ons Sterkst’
De winnaars van onze ‘Thuis Zijn We Op Ons Sterkst’-winactie hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen. Iedere winnaar kreeg een leuke Willem II-goodiebag met daarin het speciale shirt. En ze waren er maar wat blij mee! 

Foto 1  Foto 2  Foto 3
 

Willem II Media

Laatste nieuws