Willem II Betrokken in januari

Willem II Betrokken in januari

De eerste maand van het jaar 2021 zit er alweer op. Wat deed Willem II Betrokken januari? Je leest het in een nieuwe maandupdate.

Football Memories nieuwsbrief nummer 5

In januari bracht Willem II Betrokken alweer de vijfde editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de vijfde editie hier.


Een interview met ambassadeur Leo Alkemade
Sinds afgelopen jaar is Leo Alkemade, acteur en Willem II-supporter in hart en nieren, ambassadeur van Willem II Betrokken. In een interview vertelt hij meer over zijn ambassadeurschap. Lees zijn verhaal hier.


Nieuwe ambassadeur Football Memories
Stichting Football Memories, ooit begonnen bij Willem II, heeft er een nieuwe ambassadeur bij. Het maatschappelijke project, dat tegenwoordig landelijk ingezet wordt, kan vanaf januari rekenen op de kennis en expertise van de bekende ‘brein-professor’ Erik Scherder. Hij gaat zich bezig houden met het geheugenstuk van het project. Lees er meer over in dit artikel van het Brabants Dagblad.

Donatie Dynamo Group
Willem II Betrokken heeft aan het begin van het nieuwe jaar een mooie donatie ontvangen. Rob Donders van Dynamo Retail Group schenkt een mooi bedrag van maar liefst €1000. Hier is Willem II Betrokken Rob natuurlijk heel dankbaar voor. Met het geld kan Willem II Betrokken haar bereik en de maatschappelijke impact ook komend jaar vergroten. Lees er hier meer over. Wil je ook doneren? Dat kan! Klik hier. 

Zichtbaar Willem II Betrokken
De oplettende kijker heeft het misschien al gezien: in januari is de zichtbaarheid van Willem II Betrokken in het Koning Willem II stadion op een mooie manier vergroot. Onze maatschappelijk partner DHL heeft er voor gezorgd dat, precies ter hoogte van de middenlijn, een groot bord met ons logo erop is komen te hangen. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op. 

Willem II Media, Toin Damen

Laatste nieuws