Willem II Betrokken in februari

Willem II Betrokken in februari

Februari zit er weer op. Het was natuurlijk de maand dat Willem II haar eerste maatschappelijk jaarverslag presenteerde. Maar er was meer! Wat deed Willem II Betrokken in februari? Je leest 't in deze nieuwe maandupdate. 

Jaarverslag 2020
In februari heeft Willem II Betrokken voor het eerst een jaarverslag mogen presenteren. Het verslag staat vanzelfsprekend in het teken van het jaar 2020. Een jaar dat is overschaduwd door het corona-virus, maar daardoor ook een jaar waarin de maatschappelijke rol van Willem II Betrokken nóg duidelijker is geworden. Het verslag geeft je een mooi overzicht van alle prachtige maatschappelijke projecten en bijzondere initiatieven. Meer info en het verslag downloaden? Klik hier!


Football Memories nieuwsbrief nummer 5
In februari bracht Willem II Betrokken alweer de vijfde editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de vijfde editie hier.


Kinderzwerfboekstation aangevuld
Ons Kinderzwerfboekstation is weer aangevuld met allerlei leuke kinderboeken. Doordat de bibliotheken nog steeds gesloten zijn is dit station de ideale gelegenheid om toch nog aan kinderboeken te komen. Je vindt het station bij het voormalig Van Boekel Smits & Willems gebouw.


Rabo Willem II Foodtour van start
Kingo reisde af naar Basisschool De Bloemaert en Basisschool ’t Schrijverke om de Rabo Willem II Foodtour af te trappen. Kingo verraste iedere deelnemende klas met een krat vol met benodigdheden voor het project. In de krat zitten onder andere twee stuks fruit per kind, twee selfiesticks voor het vloggen en een echte Rabo Willem II Food Tour bal. De komende tijd gaan de klassen namelijk aan de slag met verschillende lessen over 'gezonde voeding'. Meer weten? Klik hier. 


D'n Beitel verkrijgbaar via WeAr Tilburg
Verschillende Tilburgse partijen hebben WeAr Tilburg in het leven geroepen, een project dat de horeca in Tilburg een steuntje in de rug moet geven. WeAr Tilburg ontwikkelt merchandise voor zo’n 150 verschillende Tilburgse horecazaken. Een daarvan is Jupilercafé D’n Beitel van onze partner Bonheur Horeca Groep. Bonheur heeft daarbij besloten om de helft van de opbrengst te schenken aan Willem II Betrokken. Een mooi gebaar! Meer weten over de actie? Klik hier.


Gedragen shirts onder de hamer
Via MatchWornShirt zijn de gedragen shirts van de wedstrijd Feyenoord - Willem II geveild. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan Willem II Betrokken. De veiling leverde een opbrengst op maar liefst €3253 op. Met het geld kan Willem II Betrokken haar bereik en de maatschappelijke impact nog meer vergroten. 

Willem II Media / WeAr Tilburg /

Laatste nieuws