Willem II Betrokken in februari

Willem II Betrokken in februari

Willem II Betrokken blijft aan de weg timmeren. De maatschappelijke stichting van de club omarmt steeds meer initiatieven en komt ook vaker in de publiciteit. Wat deed Willem II Betrokken in februari? Wij sommen het even voor jou op!  

Blindentribune is een feit
Willem II verwelkomt graag zoveel mogelijk supporters in het Koning Willem II stadion. Zo ook visueel gehandicapten. Na een aantal tests is de blindentribune vanaf februari 2020 in ons stadion een feit. Met de juiste technische apparatuur en een aantal vrijwillige commentatoren kunnen de supporters op de blindentribune de wedstrijd op een unieke manier ervaren. Meer weten? Klik hier.

Een van onze redacteuren nam tijdens Willem II - Heracles plaats in de fieldseats, die eenmalig beschikbaar werden gesteld aan de visueel gehandicapten. Check hier het verslag! 

Speciale Kingo bij Willem II – FC Utrecht
Bij Willem II -  FC Utrecht is voor Matthijs Hage een droom werkelijkheid geworden: mascotte zijn! Willem II Betrokken gaf Matthijs de unieke kans om voor een keer Kingo te zijn. Benieuwd naar zijn ervaring? Het sfeerverslag lees je hier.


Bijzondere editie van Football Memories
Dinsdag 11 februari was een bijzondere editie van Football Memories. Bij de sessie waren de zoon en dochter van onze voormalige en succesvolle trainer František Fadrhonc aanwezig en ook de weduwe en zoon van de onlangs overleden Chris Feijt waren van de partij. Trainer Adrie Koster kwam ook even langs en werd door initiatiefnemer Arjen Pijfers flink aan zijn tand gevoeld. NOS Radio 'Langs de Lijn' maakte deze reportage.


Aftrap Scoor een Boek!
Ook is in februari het leesproject 'Scoor een Boek!' weer van start gegaan. Bij de aftrap ging Kingo naar basisschool De Sporckt om samen met de leesconsulent van De Bibliotheek LocHal genoeg boeken af te leveren. De komende weken gaan de leerlingen, aangemoedigd door videoboodschappen van onze eigen Driess Saddiki, zoveel mogelijk boeken lezen én scoren! Op 7 april is ‘het fluitsignaal’ van dit project in het Koning Willem II stadion en dan horen we hoeveel boeken de kinderen samen hebben gelezen. Meer weten over Scoor een Boek? Klik hier.

 

Fan of the Match / FC Robinstijn
In samenwerking met FC Robinstijn hebben we afgelopen maand verschillende 'Fan of the Matches' mogen ontvangen! De uitgelote Sam, Bram en Daan kregen rondom thuiswedstrijden een uniek kijkje achter de schermen. Tijdens de warming-up staan de kinderen aan de rand van het veld en ze lopen bij de line-up mee het veld op! Daarna kijken ze uiteraard samen met de families en vrijwilligers van FC Robinstijn de wedstrijd. Als kers op de taart worden er na de wedstrijd handtekeningen gejaagd en gaan de kinderen op de foto met de spelers. Bekijk de Facebookpagina van FC Robinstijn voor meer.

 

Liefde voor Amarant
Op Valentijnsdag verrasten Jordens Peters en Driess Saddiki het serviceteam van Amarant. Met ieder tien rozen in de hand zagen ze hun kans schoon om hun waardering uit te spreken voor het hardwerkende team. Benieuwd hoe de cliënten reageerde? Lees hier het sfeerverslag.

Jos Derksen / Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws