Willem II Betrokken en KingZine slaan handen ineen

Willem II Betrokken en KingZine slaan handen ineen

Net als bij Willem II staat ook bij Stichting KingZine maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. In 2018 heeft Stichting KingZine bijvoorbeeld al meegewerkt aan een inzamelactie om kansarme gezinnen een avondje Willem II te bezorgen en in 2020 waren ze onderdeel van het initiatief om de 300 oudste seizoenkaarthouders met Pasen een paaspakketje thuis te bezorgen. Daarom slaan Willem II Betrokken en Stichting KingZine de handen ineen. Er is afgesproken om in het seizoen 2021/2022 samen een tweetal acties te gaan organiseren. 

De eerste van de twee te organiseren acties zal een inzamelingsactie zijn. Dit zou opnieuw geld inzamelen kunnen zijn maar ook het inzamelen van voedsel voor de voedselbank behoort tot de mogelijkheden. De tweede actie zal een actie zijn waarbij de supporters de handen uit de mouwen gaan steken. Een voorbeeld van zo’n actie zou kunnen zijn dat de supporters wandelingen met eenzame ouderen gaan organiseren.

Alle hulp is hiervoor welkom! Natuurlijk tijdens de actie zelf, maar ook nu al! We zijn dan ook heel benieuwd wat voor actie jullie graag zouden willen zien! Laat dit vooral weten in een reactie op deze pagina van Tilbo.com. Op naar twee mooi succesvolle en mooie maatschappelijke initiatieven!

Toin Damen

Laatste nieuws