Willem II Betrokken in december

Willem II Betrokken in december

Het jaar 2022 zit er op. Het is tijd voor een nieuw jaar! Maar niet voordat we terugkijken op de laatste maand van 2022. Dit deed Willem II Betrokken in december. 

Speelgoedactie Tilburgse Speelgoedbank
De maand december stond onder andere in het teken van de speelgoedactie voor de Tilburgse Speelgoedbank. Samen met maatschappelijk partner DHL Parcel en Stichting Kingzine heeft Willem II Betrokken tijdens en rondom de wedstrijd Willem II - NAC speelgoed opgehaald voor de Tilburgse Speelgoedbank. We kijken terug op een geslaagde actie en willen iedereen die speelgoed gedoneerd heeft bedanken!


Tilburgse Heerenzitting steunt Willem II Betrokken
Afgelopen maand heeft Willem II Betrokken het mooie bedrag van €11.111 euro ontvangen van de Tilburgsche Heerenzitting. Dit bedrag gaat Willem II Betrokken inzetten voor het nieuwe leercentrum bij het Koning Willem II stadion. De Tilburgsche Heerenzitting is een initiatief van een vriendengroep om een bijdrage te leveren aan de gemeenschap door goede doelen te steunen. Dit jaar was Willem II Betrokken er één van.


Fan of the Match FC Robinstijn
Tijdens de wedstrijd Willem II - NAC was er weer een Fan of the Match van FC Robinstijn. Echte Willem II-fan Jim was de gelukkige. Ondanks het verlies was het voor Jim een fantastische dag om nooit meer te vergeten: “Dit was een droom die uitkwam, het was super cool!”. Meer weten over FC Robinstijn? Klik hier.

Toin Damen

Laatste nieuws