Willem II Betrokken in december

Willem II Betrokken in december

Het jaar 2021 zit er op. Het is tijd voor een nieuw jaar! Maar niet voordat we terugkijken op de laatste maand van 2021. Zo zag de maand december eruit voor Willem II Betrokken.

Terugkijken op 2021
In de laatste maand van het jaar keken we samen met coördinator Suzanne Albregts terug, maar ook vooruit. Ook in 2021 gaf de stichting met vele projecten en activiteiten invulling aan de maatschappelijk rol die Willem II in de regio vervult. Dit willen we in 2022 natuurlijk voortzetten. Lees de terugblik met Suzanne, met daarin ook de ambities voor het dit jaar, hier. 

Suzanne Albregts


Kersteditie Football Memories nieuwsbrief
Daar is die nog een keer! De Football Memories nieuwsbrief. Speciaal voor kerst bracht Willem II Betrokken een 'Kersteditie' van de nieuwsbrief uit. De nieuwsbrief, bestaande uit onder andere flashbacks, verhalen uit de oude doos en leuke quizjes, werd afgelopen jaar maandelijks uitgegeven als alternatief voor de Football Memories bijeenkomsten. Zo bleef het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. De reeks aan nieuwsbrieven is nu uitgebreid met een 'Kersteditie'. In de 'Kersteditie' van de nieuwsbrief lees je onder andere over Football Memories in 2021, Edwin Godee, Denny Landzaat en het 'olympisch vuur' bij Willem II.Klik hier om de nieuwsbrief digitaal te lezen.


Opnames Rabo Willem II Foodtour
In december vonden er in het Koning Willem II stadion opnames plaats voor de Rabo Willem II Foodtour. Met Leo Alkemade als presentator en een rol voor verschillende Willem II-spelers én experts op het gebied van gezonde voeding kunnen de deelnemende kinderen binnenkort weer aan de slag met een interactief en vernieuwd lesprogramma. Meer weten over de Rabo Willem II Foodtour? Klik hier!


Eerste certificaten Playing for Success weer uitgereikt
Afgelopen maand vond de diploma-uitreiking van ronde 1 van Playing for Success plaats. In het Koning Willem II stadion kregen de deelnemende kinderen verspreid over drie verschillende dagen hun welverdiende certificaat uitgereikt. Uiteraard was mascotte Kingo erbij. Daarnaast kregen de kinderen een videoboodschap te zien van Godfried Roemeratoe. In de videoboodschap feliciteerde Godfried de kinderen met hun certificaat. Zijn handtekening en een handtekening van mascotte Kingo kon op het certificaat uiteraard ook niet ontbreken. Meer weten over Playing for Success? Klik hier!


Opnames Busje Komt Zo!
Paul de Leeuw kwam met zijn programma Busje Komt Zo! samen met Frans Bauer langs in het Koning Willem II stadion om Willem II-fan Kevin te verrassen! Kevin zijn grote wens is om de grasmat van Willem II een keer te mogen maaien! En die wens is in vervulling gegaan...
Net voor kerst werd de aflevering met Kevin uitgezonden. Je kunt het hier terugkijken.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws