Willem II Betrokken in de zomerperiode

Willem II Betrokken in de zomerperiode

De zomer van 2022 zit er weer op. Daarom is het tijd om terug te kijken. Wat deed Willem II Betrokken in de zomerperiode? Je leest het in deze zomerupdate. 

Twee nieuwe bestuursleden
Willem II Betrokken heeft zich per 1 juli versterkt met bestuursleden Coen van Hoof en Peter Kok. De aanstelling van het tweetal volgt na het aftreden van voorzitter Pieter Jansen, die na zich zeven jaar voor de stichting te hebben ingezet afscheid neemt. Lees hier meer.


Willem II start radiozender op JUKE
Vanaf dit seizoen wordt er via de radiozender JUKE muziek gedraaid die is geselecteerd door de supporters en zijn de wedstrijden live te volgen via een radioverslag, onder de noemer 'Willem II Radio'. Visueel gehandicapten konden op de Blindentribune in het stadion met de juiste technische apparatuur en een aantal vrijwillige sportverslaggevers de wedstrijd al op een unieke manier ervaren. Deze verslaggeving is nu de basis voor de radiostream via JUKE. Ook voor mensen die niet in het stadion kunnen komen en/of niet de mogelijkheid hebben om een ESPN-abonnement af te sluiten, biedt Willem II in samenwerking met Willem II Betrokken de mogelijkheid om de wedstrijden middels Willem II Radio naar de huiskamers te streamen. Lees hier meer.


Bonheur hospitality partner Willem II Betrokken
Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bonheur Horeca Groep officieel hospitality partner van Willem II Betrokken. Voorafgaand aan Willem II - Jong PSV zijn de handtekeningen gezet onder een tweejarig contract. Met Bonheur als hospitality partner kan Willem II Betrokken blijvend gebruik maken van de diensten van Bonheur in de vorm van onder andere catering, horecapersoneel en beschikbare ruimtes bij het organiseren en uitvoeren van de maatschappelijke projecten en initiatieven in en rondom het Koning Willem II stadion. Lees hier meer.


Rabobank en Willem II Betrokken verlengen maatschappelijke samenwerking
Rabobank en Willem II verlengen de maatschappelijke samenwerking met een seizoen. Willem II Betrokken, de maatschappelijke stichting van Willem II, kan daarmee ook dit seizoen rekenen op de steun van Rabobank. De co√∂peratieve bank blijft nauw betrokken bij projecten als de Rabo Willem II Foodtour en Scoor een Boek! Daarnaast wordt de maatschappelijke ruimte in het stadion, die Rabobank schonk aan Willem II Betrokken, verder uitgebouwd. Lees hier meer. 


Football Memories bijeenkomsten in volle gang
In de zomerperiode bleven de deelnemers van Football Memories bijeenkomen. Iedere twee weken vindt er een bijeenkomst plaats in het Koning Willem II stadion. Bij een aantal bijeenkomsten is er een speciale gast aanwezig die verhalen komt vertellen over de geschiedenis van Willem II. Eind augustus was dit oud-doelman Jim ('Jimmy') van Fessem. Lees hier meer over Football Memories. 


Afsluiting Playing for Success seizoen 21/22
In juli werden de certificaten weer ondertekend bij Playing for Success Tilburg. Een feestelijk moment voor de 45 deelnemende kinderen, die hard gewerkt hebben aan hun motivatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen! Naast hun certificaat kregen de kinderen ook een goodiebag, met daarin onder andere een voucher voor Jumpsquare Tilburg. Inmiddels is Playing for Success weer begonnen aan het nieuwe seizoen. Lees hier meer over Playing for Success.

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws