Willem II Betrokken in de zomermaanden

Willem II Betrokken in de zomermaanden

De zomer van 2021 zit er weer op. Daarom is het tijd om terug te kijken. Wat deed Willem II Betrokken in de zomermaanden juli, augustus en september? Je leest het in deze zomerupdate. 

Vijf jaar Willem II Betrokken
Op 21 juli 2021 vierde Willem II Betrokken het vijfjarig bestaan. De maatschappelijke tak van Willem II startte in 2016 met het ondersteunen, begeleiden en initiëren van maatschappelijke initiatieven in Tilburg en omgeving. In dit artikel werd er teruggekeken op de afgelopen vijf jaar.
 


Fysieke bijeenkomsten Football Memories
In augustus en september vonden er eindelijk weer fysieke bijeenkomsten van Football Memories plaats. De deelnemers konden na lange tijd weer in gezamenlijke kring herinneringen ophalen aan Willem II. Bij de eerste bijeenkomst was dit nog in verzorgingstehuis De Hazelaar. Bij de tweede bijeenkomst konden de deelnemers weer terecht in het Koning Willem II stadion. Meer weten over het maatschappelijke project Football Memories? Klik hier.


Opening Blindentribune
Nadat er in het seizoen 19/20 een aantal pilots gedraaid zijn met de Blindentribune, is deze tribune vanaf dit seizoen bij Willem II officieel een feit. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd de Blindentribune officieel geopend. Visueel gehandicapte Willem II-supporter John van Schijndel was erbij. In onderstaande video vertelt hij zijn verhaal.

Meer weten over de Blindentribune en het ontstaan ervan? Klik hier. 

Special Edition Football Memories nieuwsbrief
In het teken van het 125-jarig bestaan van Willem II bracht Willem II Betrokken afgelopen zomer een 'Special Edition' uit van de Football Memories nieuwsbrief. De nieuwsbrief, bestaande uit onder andere flashbacks, verhalen uit de oude doos en leuke quizjes, werd afgelopen jaar maandelijks uitgegeven als alternatief voor de Football Memories bijeenkomsten. Zo bleef het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. De reeks aan nieuwsbrieven wordt nu afgesloten met de 'Special Edition', die volledig in het teken staat van het 125-jarig bestaan van Willem II. Klik hier om de 'Special Edition' van de nieuwsbrief digitaal te lezen.

d

Toin Damen

Laatste nieuws