Willem II Betrokken Box geopend

Willem II Betrokken Box geopend

Afgelopen weekend is tijdens de wedstrijd Willem II - Fortuna Sittard de Willem II Betrokken Box feestelijk geopend. Op initiatief van Rabobank is Box 10 omgedoopt tot de Willem II Betrokken Box. 
 
Naast Rabobank en Willem II Betrokken, hebben zich inmiddels ook Citymarketing Tilburg, MidPoint Brabant en DHL aangesloten bij dit initiatief. Al deze bedrijven streven naar de ontwikkeling van duurzame relaties, circulariteit en de ontwikkeling en behoud van talent. Kernwaarden die perfect passen bij de waarden van Willem II Betrokken. 
 
'Unieke overeenkomst'
‘Nadat we al jaren business partner waren van Willem II en sinds 2019 ook maatschappelijk partner van Willem II Betrokken hebben we de samenwerking met Willem II weer een stap verder kunnen brengen met deze unieke overeenkomst. Als coöperatieve bank kijken we altijd waar we verbindingen kunnen leggen en maatschappelijk relevant kunnen zijn’ zegt Remco Kuipéri, directeur coöperatieve Rabobank Hart van Brabant.  

Maatschappelijke programma's
Martin van Geel (algemeen directeur Willem II) sluit zich hierbij aan: ‘We zijn bijzonder verheugd met dit mooie initiatief van Rabobank. In een tijd waarin de maatschappelijke relevantie van sponsoring steeds belangrijker wordt, is het goed nieuws dat we dit initiatief van Rabobank kunnen faciliteren. Daarmee geven we samen met Rabobank en de andere partners een enorme impuls aan onze maatschappelijke programma’s.’ 

Voorafgaand aan Willem II - Fortuna werd de Willem II Betrokken Box officieel geopend. 

Inspirerende plek
Lilian Damen, directeur coöperatieve Rabobank Tilburg en omstreken: ‘Ik ben er trots op dat we samen met Willem II en Willem II Betrokken op deze wijze een inspirerende plek kunnen creëren om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten én samen te werken op de thema’s die relevant zijn voor ons allen. Dat is voor mij “Growing a better world together”, hier in ons eigen Tilburg.’
 
Heeft u ook interesse in de activiteiten van Willem II Betrokken? Neem dan contact op met Suzanne.Albregts@willem-ii.nl (coördinator Willem II Betrokken). 

 

-

Laatste nieuws