Willem II Betrokken in april

Willem II Betrokken in april

April zit er op! Een maand waarin Willem II Betrokken met een aantal nieuwe maatschappelijke initiatieven kwam. Wat deed Willem II Betrokken in april? Je leest 't in deze nieuwe maandupdate.

Football Memories nieuwsbrief nummer 8
In april bracht Willem II Betrokken alweer de achtste editie van de Football Memories nieuwsbrief uit. Zo blijft het mogelijk om ook vanuit huis herinneringen op te halen aan de Tricolores. Lees de achtste editie hier.


FC Robinstijn Magic@Home
Afgelopen maand startte FC Robinstijn, in samenwerking met Willem II Betrokken, de huis-aan-huisvariant van Fan of the Match. Waar normaal gesproken een supporter tijdens een thuiswedstrijd naar Willem II komt, komt Willem II nu in aanloop naar de wedstrijd naar de supporter toe. Mascotte Kingo ging langs bij Willem II-supporters Dyjano en Mohamed om ze in het zonnetje te zetten. Kingo nam een goodiebag mee, met daarin onder andere een mooi shirt én een code om de wedstrijd te kunnen kijken. Onder het motto #DareToDream krijgen deze supporters een middag om niet snel te vergeten. 

 

Willem II Football Memories schittert bij bijzonder webinar
'Betaald voetbal geeft plezier, verbindt en draagt 2 miljard euro bij aan het BBP.' Dat wijst een onderzoek uit dat onlangs gepresenteerd is door de KNVB, in samenwerking met EVC en PWC. Door middel van een online webinar werden de uitkomsten van dit onderzoek uitvoerig besproken. Hierbij stond de maatschappelijke impact van het voetbal centraal. Arjen Pijfers en Thijs Kemmeren mochten namens Willem II Football Memories aanschuiven bij ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias om te vertellen over onder andere het ontstaan van dit maatschappelijke project. Bekijk het webinar hier:

 

Meer weten over het onderzoek? Je leest er alles over op de website van de KNVB! Klik hier.

'Knutsel het voor elkaar' project
In april is het 'Knutsel het voor elkaar' project, in samenwerking met AVEC, op mooie wijze afgerond. Waar eerder 'jong' al iets voor 'oud' had gemaakt, zijn nu ook de door ouderen gehaakte mutsen over alle basisscholen verdeeld. Mevrouw van Herpt van Het Laar werd hierbij extra in het zonnetje gezet. Zij heeft maar liefst 56 mutsen gehaakt! Meer weten over dit project? Klik hier!


Uitzending Koningsclub over stripboek
De Koningsclub van Willem II is initiatiefnemer van het stripboek dat naast het officiële jubileumboek rondom het 125-jarig bestaan van de club gepubliceerd wordt. In een speciale uitzending van de Koningsclub wordt met onder andere algemeen directeur Martin van Geel, clubhistoricus Harrie Verhoeven en Luc Verschuuren over het stripboek en het aanstaande 125-jarig bestaan gesproken. Bekijk hieronder de hele uitzending. 

Willem II Media

Laatste nieuws