Veilingitem: op de koffie bij Adrie

Veilingitem: op de koffie bij Adrie

Afgelopen zomer vond de online veiling in het kader van de #MeerdanVoetbal-week plaats. Alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stelden unieke items en belevenissen beschikbaar. Bij Willem II was een van die items 'een bakje koffie drinken met Adrie Koster'.  Tilburger en sponsor John Beerens was de hoogste bieder en mocht dus gezellig met Adrie om de tafel. Woensdagmiddag was het moment daar.

'Ik heb 264 euro betaald om met jou een bakje koffie te drinken', zegt John lachend tegen Adrie wanneer ze elkaar treffen in het Koning Willem II stadion. Het koffiemoment vindt plaats in de 'Beauty Box', John's eigen businessroom in het stadion. John is zoals Willem II'ers weten een groots Willem II-supporter. De kans om een kopje koffie te drinken met de hoofdtrainer liet hij daarom niet zomaar aan zich voorbij gaan. Met alle corona-regels in acht nemend nemen de twee plaats aan een grote tafel midden in de box. Hier staat een lekker bakje koffie met wat lekkernijen voor ze klaar. Met aan de muur vele mooie foto's aan historische Willem II-momenten en uitzicht op de grasmat valt er genoeg te bespreken. Niet iedereen krijgt namelijk de kans om een kopje koffie te drinken met de hoofdtrainer van Willem II. 

k

Alle opbrengsten van de veiling komen ten goede aan Willem II Betrokken. Dit leverde uiteindelijk een mooie opbrengst van maar liefst €2885 op.

Willem II Media

Laatste nieuws