Vacature bestuurslid Willem II Betrokken

Vacature bestuurslid Willem II Betrokken

Stichting Willem II Betrokken is per 1-7-2022 op zoek naar een nieuw bestuurslid. Willem II Betrokken verbindt passie voor voetbal met hart voor de samenleving. Met projecten voor basisschooljongeren die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken tot en met dementerende ouderen die door het ophalen van voetbal herinneringen weer even opleven. Het motto is: niemand op de reservebank! Het stichtingsbestuur bestaat uit een mix van mensen werkzaam in not-for-profit en ondernemers. De directeur van Willem II heeft zitting in het bestuur en de stichting wordt ondersteund door een vaste coördinator en enkele medewerkers. De stichting bestaat 5 jaar, de pioniersfase is voorbij, en wij zoeken een bestuurslid dat samen met de andere bevlogen bestuurders en veel externe partners een maatschappelijke impact wil creëren.

Functie-eisen en competentieprofiel

  • Heeft bestuurlijke ervaring in maatschappelijke sector en/of bedrijfsleven;
  • Bezit de juiste balans tussen strategisch kunnen denken en resultaten willen boeken;
  • Heeft ervaring in het schakelen tussen belangen van het bedrijfsleven, de overheid en het maatschappelijk middenveld;
  • Beschikt over een netwerk in Midden-Brabant;
  • Is ingevoerd en bij voorkeur woonachtig in de regio;
  • Heeft affiniteit met Willem II;
  • Is voldoende beschikbaar en flexibel;
  • Heeft een groot sociaal hart!

Gezien de samenstelling van het bestuur gaat de voorkeur uit naar een vertegenwoordiger (V/M) uit het not-for-profit veld. Aangezien de vacature ontstaat door het vertrek van de voorzitter, is het prettig als er de eventuele bereidheid is om die rol over te nemen.

De gemiddelde tijdsbesteding voor een bestuurslid is 3 uur per maand. De functie is onbezoldigd. Een benoeming is voor 4 jaar en die termijn kan eenmaal verlengd worden. Voor meer informatie over Willem II Betrokken zie: https://www.wii-betrokken.nl of neem contact op met de coördinator Suzanne Albregts 0630645716.

Geïnteresseerden kunnen t/m 30 maart met motivatiebrief en CV reageren naar Tomas Oudejans, secretaris van de stichting, tomas.oudejans@willem-ii.nl

Toin Damen

Laatste nieuws