Unieke veilingitems in Meer Dan Voetbal-week

Unieke veilingitems in Meer Dan Voetbal-week

Willem II neemt evenals alle overige clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie deel aan de bijzondere online veiling in de #MeerDanVoetbal-week. Alle clubs stellen unieke items en belevenissen beschikbaar, waarvan de opbrengst naar de maatschappelijke projecten gaat. 

Wil jij een kopje koffie drinken met Adrie Koster? Of een kijkje achter de schermen op de fotodag? Bekijk het hele aanbod op MeerDanVoetbal.nl.

Mooi initiatief
Martin van Geel: β€˜Dat voetbalclubs een belangrijke rol spelen in de samenleving is de afgelopen maanden weer eens gebleken. Het gemis van het samenzijn in het stadion is groot en veel clubs en supporters zijn creatief geweest om het contact met elkaar te behouden. Dat hebben wij met onder andere met Willem II Betrokken ook gedaan. De MeerDanVoetbal-week is een mooi initiatief richting voetbalsupporters dat hopelijk een mooie bijdrage voor de maatschappelijke projecten oplevert.’

#MeerDanVoetbal
Met deze campagne laat het betaald voetbal zien dat de profclubs meer zijn dan voetbal. De 34 clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voeren jaarlijks tussen de 500 en 1000 maatschappelijk projecten en activiteiten uit, gericht op onder andere het tegengaan van eenzaamheid, bevorderen van een gezondere levensstijl en begeleiding van mensen naar werk. Een overzicht van alle veilingitems, arrangementen Γ©n maatschappelijke projecten van de Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs is te bekijken op MeerDanVoetbal.nl.

Eredivisie

Laatste nieuws