Twee nieuwe bestuursleden Willem II Betrokken
Fotografie door
Pro Shots / Action Images

Willem II Betrokken versterkt zich per 1 juli met bestuursleden Coen van Hoof en Peter Kok. De aanstelling van het tweetal volgt na het aftreden van voorzitter Pieter Jansen, die na zich zeven jaar voor de stichting te hebben ingezet afscheid neemt.

Pieter Jansen: 'Willem II is meer dan een voetbalclub. De club verbindt mensen en organisaties. Die kracht wordt via de programma’s en activiteiten van Willem II Betrokken ingezet om mensen te bereiken die anders op de reservebank van de maatschappij dreigen te komen. Na zes jaar staat Willem II Betrokken als een huis; een uitgelezen moment om mijn voorzittersrol over te dragen.'Talentontwikkeling

Coen van Hoof: 'Vanuit mijn rol als directeur Leven Lang Ontwikkelen binnen Onderwijsgroep Tilburg sta ik voor talentontwikkeling. Ik geloof dat iedereen, ongeacht leeftijd of afkomst, talenten bezit. Wij zijn er om deze talenten samen met het bedrijfsleven en instellingen verder te ontwikkelen. Als trouwe supporter van de Tricolores zet ik mijn kennis en kunde op het gebied van talentontwikkeling graag in als bestuurslid van Willem II Betrokken'.

Afbeelding
bestuur

Verschil maken

Peter Kok: 'Als directeur-bestuurder van de Bibliotheek Midden-Brabant heb ik met ‘Scoor een Boek’ zelf kunnen ervaren dat voetbal en de spelers van Willem II het verschil kunnen maken voor kinderen uit groep 5/6 bij het plezier in lezen. Ik geloof ook dat de staf, spelers en supporters de maatschappelijke betrokkenheid van Willem II nog meer in Tilburg op de kaart kunnen zetten. Dat draagt bij aan de steun en waardering van de Tilburgers, het bedrijfsleven en de politiek voor Willem II. Bij Willem II Betrokken wil ik als geboren en getogen Tilburger mijn passie voor voetbal, met name voor Willem II, graag samenbrengen met mijn grote maatschappelijke betrokkenheid.'

Afbeelding
bestuur

Willem II Betrokken is erg blij met de waardevolle aanstellingen van Van Hoof en Kok. We willen Pieter bedanken voor de mooie jaren en wensen Coen en Peter veel succes en plezier bij Willem II Betrokken.

Afbeelding
bestuur

Bericht delen