Tricolores geven Villa Pardoes kleur

Tricolores geven Villa Pardoes kleur

Vandaag is het virtuele startschot gegeven voor de Villa Pardoes week. De actieweek (van 18 t/m 25 september) staat in het teken van kleur geven aan Villa Pardoes en daarmee zoveel mogelijk gezinnen met een mogelijk levensbedreigend ziek kind een onbezorgde vakantiebeleving bieden. De Tricolores geven Villa Pardoes kleur, jij ook?

Wat is Villa Pardoes
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

Online collecte
Normaal biedt Willem II Villa Pardoes tijdens een thuiswedstrijd in de actieweek de mogelijkheid om bij het stadion te collecteren. Omdat een fysieke collecte vanwege de corona-maatregelen niet te realiseren is, hebben supporters de mogelijkheid online te doneren middels een 'Tikkie'. Wil jij een bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief? Klik dan op onderstaande button om te doneren.

Willem II Media

Laatste nieuws