Suzanne Albregts genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Suzanne Albregts genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Coördinator van Willem II Betrokken, Suzanne Albregts, is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award in provincie Noord-Brabant. Deze award is een initiatief van het mediaplatform VIDM, dat zich sinds 2008 inzet voor een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media. Naast Suzanne zijn er in de provincie Noord-Brabant nog zeven andere vrouwen genomineerd. 

De Vrouw in de Media Award is in het leven geroepen om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen om zichtbaar in de media te zijn en daarbij redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden. Het mediaplatform VIDM is namelijk van mening dat vrouwen nog altijd zijn ondervertegenwoordigd op de radio, televisie, in kranten en in digitaal nieuws. In 2021 lag het percentage vrouwen dat als expert aan het woord kwam op 26,7 procent.

Grote verrassing
Suzanne zelf is erg verrast over de nominatie; ‘Het voelt voor mij als een eer om genomineerd te zijn voor de Vrouw in de Media Award. Ik had het totaal niet verwacht, de nominatie kwam voor mij als een grote verrassing. Ik zie de nominatie als een fantastische kans om Willem II Betrokken nog beter op de kaart te zetten. Want dat is hetgeen waar ik me al een aantal jaar hard voor maak.'

Stemmen
Stemmen voor de Vrouw in de Media Award kan tot en met zaterdag 14 januari via deze link. Mocht Suzanne de verkiezingen winnen dan komt ze op de nominatielijst voor de landelijke Vrouw in de Media Award 2022. De awards worden jaarlijks georganiseerd door expertdatabase Vaker in de Media (VIDM) en sprekersbureau ZijSpreekt.

Willem II Media

Laatste nieuws