STEUN VILLA PARDOES EN HELP EEN GEZIN!

STEUN VILLA PARDOES EN HELP EEN GEZIN!

De wedstrijd Willem II – PEC Zwolle staat naast de clubmiddag, ook in het teken van Villa Pardoes. Villa Pardoes maakt zich sterk voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

Villa Pardoes en Willem II hebben al een jarenlange een fijne samenwerking. 

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie aan families die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan de ziekte van hun kind. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, sponsoren en donateurs die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben. 

OVEREENKOMST
Bij de wedstrijd Willem II - PEC Zwolle tekenen Bonheur Horeca Groep, Villa Pardoes en stichting Willem II Betrokken een overeenkomst, waardoor voortaan alle 12 gezinnen die verblijven bij Villa Pardoes een thuiswedstrijd van Willem II gratis kunnen bezoeken. Daarnaast maakt één van die gezinnen kans op het VIP-arrangement, wat inhoudt dat dit gezin dineert in het Koning Willem II stadion en de wedstrijd bekijkt vanaf de hoofdtribune. 'Dat de samenwerking met Villa Pardoes op deze manier versterkt wordt, is een goede ontwikkeling. We hopen snel de eerste gezinnen te mogen verwelkomen in het stadion', aldus Suzanne Albregts van Willem II Betrokken. 

STEUN PER SMS
Bij de wedstrijd van aanstaande zondag wordt voor Villa Pardoes gecollecteerd. Vergeet dus niet wat kleingeld mee te nemen voor de collectanten bij de ingangen van het stadion. Een bijdrage leveren kan ook per sms. Sms ‘Pardoes’ naar 4333 en doneer eenmalig 2,50 euro! 

Meer informatie over Villa Pardoes? Klik hier

Laatste nieuws