Steun Oude Glorie met Rabo ClubSupport

Steun Oude Glorie met Rabo ClubSupport

Misschien kom je ze soms wel tegen in het stadion: Jan Smolders, hij werd kampioen met Willem II in 1955, Wil Swaans, hij maakte in 1979 de promotie naar de Eredivisie mee en Mariano Bombarda, speelde Champions League met de Tricolores in 1999. Zomaar drie oud-spelers die nog bijna iedere thuiswedstrijd van hun club volgen. Allemaal zijn ze lid van Oude Glorie Willem II.

Oude Glorie Willem II is de club voor oud-spelers van de Tricolores en organiseert voor hen tal van activiteiten die erop gericht zijn de onderlinge vriendschapsband, zoals die ook in het clublied wordt bezongen, te versterken. We kunnen die organiseren mede dankzij een bijdrage van de Rabobank.

Steuntje in de rug
Als lid van jouw Rabobank kun je tot 25 oktober stemmen op Oude Glorie Willem II en een financieel steuntje in de rug geven. Ben je nog geen lid van de Rabobank? Vraag een lidmaatschap aan en breng jouw stem uit via Rabobank.nl/clubsupport. Stemmen is alleen mogelijk voor leden van de Rabobank. Klik hier om lid te worden van de Rabobank.

Hoe werkt het stemmen?
Jouw stem uitbrengen kan door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' naar Rabo ClubSupport te gaan. 
1.    Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
2.    Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
3.    Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
4.    Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.


 

Rabobank

Laatste nieuws