Speciale DHL-les Playing for Success

Speciale DHL-les Playing for Success

Afgelopen week kwam 'gastdocent' Siwa van onze maatschappelijk partner DHL langs bij het leercentrum van Playing for Success. Hier gaf hij een speciale DHL-les. Deze bestond uit een inspirerend verhaal over de werkzaamheden van DHL als bedrijf én uit een leerzame opdracht waarbij de algemene kennis op de proef werd gesteld. 

Tijdens de les leerden de kinderen meer over de dode hoek bij een DHL vrachtwagen en nog een aantal veelvoorkomende situaties die voor een DHL-chauffeur belangrijk zijn. Daarnaast ging Siwa in op alle overige werkzaamheden die belangrijk zijn bij het bedrijf.

 

DHL-opdracht
Na het inspirerende verhaal van Siwa was het tijd voor een speciale leerzame DHL-opdracht. Hierbij was het aan de kinderen om in groepjes woorden te ontcijferen om zo een bepaalde zin te kunnen vormen. En die woorden zijn niet zomaar te ontcijferen. Hier kwam namelijk de kennis die de kinderen hebben opgedaan bij de verschillende lessen van Playing for Success goed van pas. Bekijk de video hieronder om te zien hoe het in zijn werk ging:

Willem II Media

Laatste nieuws