Playing for Success weer van start tijdens jubileumjaar

Playing for Success weer van start tijdens jubileumjaar

Het maatschappelijke project Playing for Success is afgelopen week weer van start gegaan. De eerste groep kinderen werd op feestelijke wijze ontvangen bij het Koning Willem II stadion. Niet alleen omdat ze van start mogen met het leuke en leerzame programma, maar ook omdat het voor Playing for Success Tilburg dit jaar een extra bijzonder jaar is. Het project bestaat namelijk 10 jaar! 

Al 10 jaar lang komen er kinderen naar de uitdagende leeromgeving in het Koning Willem II stadion. Leerlingen van 9 tot en met 13 jaar worden hier geholpen om hun zelfvertrouwen en motivatie te vergroten. Het stadion, het topsportklimaat en voetballers als rolmodel dragen allemaal bij aan een omgeving die kinderen uitdaagt, stimuleert en prikkelt tot betere leerprestaties. De omgeving van het stadion blijkt een fantastische leercontext voor kinderen te zijn. Ouders zijn betrokken en kinderen komen graag. Ook dit jaar is dat weer het geval. Drie verschillende groepen vol met enthousiaste kinderen mogen in dit bijzondere jubileumjaar het programma volgen.


Videoboodschap ambassadeur
Het 10-jarige jubileum van Playing for Success Tilburg blijft natuurlijk ook niet onopgemerkt bij het landelijke Playing for Success programma. Ambassadeur van Playing for Success Nederland, Tom van het Hek, sprak de volgende videoboodschap in om Playing for Success Tilburg te feliciteren met het jubileum:

Willem II Media

Laatste nieuws