Playing For Success weer van start

Playing For Success weer van start

Afgelopen week was het eindelijk zover. Het maatschappelijke project Playing For Success mocht na maanden stil te hebben gelegen weer van start. En dat onder het volle enthousiasme van alle deelnemende kinderen en stagiaires.

Dat enthousiasme is natuurlijk goed te verklaren, want na maanden thuis te hebben gezeten staat er eindelijk weer iets leuks op de planning. Bij het elf weken durende programma van Playing For Success mogen de deelnemende kinderen namelijk een keer per week naar het Koning Willem II Stadion komen. Hier werken zij aan hun persoonlijk opgestelde doelen aan de hand van allerlei speelse en leerzame activiteiten die georganiseerd worden. Dit in een gave leeromgeving als het Koning Willem II Stadion en met de Willem II spelers als rolmodel.

Aftrap
Tijdens de aftrap van het programma kregen de kinderen een rondleiding door het stadion, werd er kennis gemaakt met elkaar en werden er 'high fives' van mascotte Kingo gescoord. Ook werd het reeds vernieuwde leercentrum uitgebreid verkend. Zo kunnen de kinderen goed voorbereid en wel aan de slag de komende periode!

Willem II Media

Laatste nieuws