Meer dan voetbal-veiling levert mooi bedrag op

Meer dan voetbal-veiling levert mooi bedrag op

Afgelopen maand heeft Willem II evenals alle overige clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie deel genomen aan de bijzondere online veiling in de #MeerDanVoetbal-week. Alle clubs stelden unieke items en belevenissen beschikbaar. Dit leverde uiteindelijk een mooie opbrengst van maar liefst €2885 op voor Willem II Betrokken!

Van een gedragen shirt van Mats Köhlert tot aan een bakje koffie drinken met Adrie Koster en van de gebruikte keepershandschoenen van Timon Wellenreuther tot aan een VIP Stadium tour door het Koning Willem II Stadion; alles kwam voorbij tijdens de online veiling die gehouden werd via MeerDanVoetbal.nl. De veiling ging zelfs internationaal. Zo belandde het gedragen shirt van Pavlidis uiteindelijk in Amerika.

Experiences
Alle veilingitems werden uiteindelijk voor een mooie prijs verkocht. Zo ook een aantal experiences. Denk hierbij aan koffie drinken met Adrie, aanwezig zijn bij de fotoshoot van de selectie, de VIP stadion tour en de fieldseats. Deze experiences worden komend seizoen met de winnaars ingepland.

Een compleet overzicht van alle verkochte veilingitems van de Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs is te bekijken op MeerDanVoetbal.nl

Eredivisie

Laatste nieuws