Maak kennis met EFDN's Robot Floor

Maak kennis met EFDN's Robot Floor

De European Football for Development Network (EFDN) introduceert vanaf dit seizoen de Robot Floor. De Robot Floor bezorgt deelnemers die om gezondheids- of veiligheidsredenen niet zelfstandig naar het stadion kunnen komen een unieke en onvergetelijke ervaring door hen de mogelijkheid te bieden om van afstand Fan of the Match te worden. Het programma is met name gericht op zieke kinderen, maar de robot kan ook ingezet worden voor (terminaal) zieke oudere deelnemers. Ook bij Willem II is dit vanaf nu mogelijk.

Robot Floor, die elke keer de naam van de betreffende deelnemer draagt, rijdt met de spelers het veld op. De fan kan zo via de laptop virtueel contact hebben met de spelers, de warming-up beleven en zich na de wedstrijd bij de spelers voegen tijdens hun ereronde. Maar de robot kan ook ingezet worden om deelnemers trainingen bij laten te wonen of andere clubactiviteiten van dichtbij te volgen. Een unieke manier om  om ook deze doelgroep bij de club te betrekken.

Ben of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Mail dan naar wiibetrokken@willem-ii.nl, dan nemen we snel contact met je op.
 

EFDN

Laatste nieuws