LIBRA FIT & FUNDAG WEDEROM GROOT SUCCES

LIBRA FIT & FUNDAG WEDEROM GROOT SUCCES

Woensdagmiddag vond op locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie, de jaarlijks terugkerende Libra Fit & Fundag plaats. Op deze dag kunnen kinderen met een beperking, samen met hun broertjes en zusjes ervaren hoe belangrijk, maar ook vooral leuk sporten en bewegen is. 

Tijdens deze dag moedigde een heel elftal aan Willem II-spelers de kinderen aan om deel te nemen aan verschillende clinics, waaraan zij zelf ook deelnamen. Deze clinics stonden in het teken van onder andere voeding, theater en sport. 

De middag begon voor de spelers met het uitdelen van handtekeningen en op de foto gaan met de kinderen, waarna samen geluncht werd. Voor aanvang van de clinics werd afgetrapt met een gezamenlijke warming-up. Hierna werden de kinderen en spelers verdeeld over zes groepen en werd begonnen aan de activiteiten, die bestonden uit een bootcamp, minigolf, yoga, een rolstoelrace, theaterles en een voedingsworkshop. 

Dat de Libra Fit & Fundag 2017 een leuke maar ook leerzame middag was, stond voor kinderen, spelers en alle overige aanwezigen buiten kijf! Op naar volgend jaar! 

Bekijk hieronder het fotoverslag (fotografie: Toin Damen)

Laatste nieuws