Ladies' Circle Tilburg haalt bedrag op voor Willem II Football Memories

Ladies' Circle Tilburg haalt bedrag op voor Willem II Football Memories

Ladies' Circle Tilburg heeft op zaterdag 11 mei een fantastisch bedrag van €7.250 opgehaald voor Willem II Football Memories tijdens een benefietavond.

Dankbaar en trots zijn wij op de dames van de Ladies' Circle Tilburg die afgelopen zaterdag een geweldige benefietavond hebben georganiseerd. De geweldige opbrengst van € 7.250 komt volledig ten goede aan Willem II Football Memories, één van de mooie projecten van Willem II Betrokken.
Eens in de twee weken komen ouderen naar het Koning Willem II Stadion om samen voetbalherinneringen op te halen. Dit betekent ontzettend veel voor onze deelnemers én hun naasten. Ook namens hen veel dank aan de ladies én aan alle gasten en sponsoren die hier een bijdrage aan hebben geleverd!

Benefietavond Ladies Circle

Kent u ook iemand die deel zou willen nemen aan Willem II Football Memories of die als vrijwilliger een bijdrage wil leveren, neem dan contact met ons op via wiibetrokken@willem-ii.nl
 

Ladies Circle TIlburg

Ladies' Circle Tilburg is een zakelijke netwerkclub die zich met passie inzet voor de maatschappij. Uiteraard staat daarbij de persoonlijke band met elkaar hoog in het vaandel, want: “Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”.

Laatste nieuws