Laatste kans om een bekershirt te scoren! 

Laatste kans om een bekershirt te scoren! 

De online veiling van de gedragen en gesigneerde bekershirts van de halve finale tegen AZ met unieke bedrukking gaat sluiten. Ga vóór vanavond 20.45 uur naar MatchWornShirt.com om mee te doen! 

Scoor een boek

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan een mooi initiatief van onze maatschappelijke stichting Willem II Betrokken: ‘Scoor een Boek!’. In dit project gaat moedigt Pol Llonch kinderen aan om zoveel mogelijk boeken te scoren in de klas. Met het vergroten van het leesplezier vergroten kinderen ook hun kansen op een succesvolle taalontwikkeling en toekomst. Het project wordt sportief afgesloten bij Willem II, waar het totaal gescoorde boeken bekend wordt gemaakt. Ook krijgen de kinderen dan een sport- en speldag aangeboden. Meer weten? Kijk op wii-betrokken.nl


Meedoen is heel eenvoudig
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling is gestart op het moment van de aftrap en sluit vanavond om 20.45 uur. Komt er een nieuw bod binnen in de laatste 15 minuten van de veiling? Dan wordt de veilingklok automatisch 15 minuten teruggezet. Zo krijgt iedereen de kans om zijn laatste bod te kunnen plaatsen. Meebieden kan via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. Bied mee op MatchWornShirt.com!
 

Laatste nieuws