Kinderen Playing for Success blij met nieuwe devices

Kinderen Playing for Success blij met nieuwe devices

 

Dankzij onze nieuwe projectpartner ACES Direct is het leercentrum van Playing for Success voorzien van een nieuwe printer, laptop en iPads inclusief iPad hoesjes. Deze laatste konden aangeschaft worden dankzij een donatie van Kiwanis Club Goirle Mark & Leij.

Project Playing for Success

Playing for Success is het eerste programma van Willem II Betrokken en draait al sinds 2011. Het is een landelijk initiatief waarbij leerlingen van 9 tot en met 13 jaar geholpen worden om hun zelfvertrouwen en motivatie te vergroten. Leerlingen melden zich via school aan voor dit project en komen elf weken lang, één keer per week, naar het leercentrum bij het Koning Willem II stadion. Tijdens deze bijeenkomsten werken de kinderen, onder leiding van een vakleerkracht, gericht aan persoonlijke doelen die ze samen met een begeleider opstellen.

Nieuwe devices

In samenwerking met onder andere OSN en Smartphonehoesjes.nl heeft ACES Direct het leercentrum van Playing for Success voorzien van een nieuwe printer en een laptop voor de leerkracht. Dankzij een ruimhartige donatie van Kiwanis club Goirle Mark & Leij zijn ook de iPads vernieuwd, inclusief stevige hoes met toetsenbord. Dit alles met als doel een zo optimaal mogelijke en innovatieve leeromgeving voor de kinderen te creëren.
 

Laatste nieuws