Jongeren wonen bekerfinale bij

Jongeren wonen bekerfinale bij

Willem II Betrokken, ContourdeTwern en het Tilburgse Elftal tegen Armoede hebben de handen ineen geslagen om 47 jongeren de dag van hun leven te bezorgen. Van de 18.400 fans die bij de bekerfinale naar Rotterdam gingen, was er een bus gevuld met jongeren die dit uitje zelf niet konden bekostigen. 

De jongerenwerkers van R-Newt (onderdeel van ContourdeTwern) selecteerden een groep jonge Willem II fans die zich inzetten voor de jeugd in Tilburg en via vrijwilligerswerk een bijdrage leveren aan de Tilburgse samenleving. Omdat zij zelf niet over de middelen beschikken voor zo’n uitje slaan een aantal leden van het Tilburgse Elftal tegen Armoede, AVEC, Albert Heijn en Bidfood samen met Willem II Betrokken de handen ineen om dit mogelijk te maken. 

Elftal tegen Armoede
Het Elftal tegen Armoede is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen uit de samenleving die zich inzetten voor mensen in armoede. Dit doen zij door initiatieven een warm hart toe te dragen of zelf te organiseren. In dit geval organiseren zij de busreis en toegang tot de bekerfinale. Rabobank Tilburg en omstreken en ContourdeTwern leveren als lid van het elftal een bijdrage aan de middag.

Bekijk hier de video van deze geweldige dag!

 

Laatste nieuws