In het volle licht

In het volle licht

De TOTO KNVB-bekerwedstrijd Willem II – Vitesse staat in het teken van ‘In het volle licht’, een gezamenlijk initiatief van Vitesse Betrokken , Breda University of Applied Sciences en Willem II Betrokken. Middels 9000 lichtjes in het Koning Willem II stadion tonen beide clubs hun medeleven met alle mensen die door de coronacrisis en huidige lockdown eenzaam zijn, familie en vrienden missen of extra hard moeten werken om het virus te bestrijden. 

Onder hen zijn uiteraard ook de deelnemers van de projecten van Willem II Betrokken en Vitesse Betrokken, die nu hun vaste uitje of contact met anderen missen. Al deze mensen zetten we donderdag namens beide maatschappelijke stichtingen in het volle licht. Om hen een hart onder de riem te steken en te laten weten dat we aan hen denken.

Een mooi gebaar
De duizenden lichtjes in het Koning Willem II stadion staan symbool voor het spreekwoordelijke licht aan de horizon. ‘Een mooi gebaar’, zegt Suzanne Albregts, coördinator van Willem II Betrokken. ‘Het corona-virus raakt iedereen. De impact op de mensen is enorm. In deze donkere dagen voor kerst leven we met zij die een moeilijke tijd doormaken. Aandacht voor elkaar is juist nu belangrijk.'
 


Activiteiten Willem II Betrokken
Ook in 2021 blijft Willem II Betrokken zich onverminderd inspannen voor de Tilburgse samenleving. Albregts: ‘Hopelijk kunnen we veel activiteiten snel hervatten, want we willen het verschil maken voor nog meer mensen die het zo hard nodig hebben. We blijven aandacht schenken aan bijzondere doelgroepen en ons inzetten voor actuele maatschappelijke thema’s als talentontwikkeling, participatie en positieve gezondheid. Dat doen we samen met onze maatschappelijke partners DHL, AVEC, Albert Heijn en Rabobank.’

Deze actie is opgezet in samenwerking met studenten van Breda University of Applied Sciences en Vitesse. Klik hier voor meer informatie over de projecten van Willem II Betrokken. 

Willem II Media

Laatste nieuws